V.Andreev Well-Known Member Рейтинг - 100% 61 0 0 14 Октомври 2013 #1 Здравейте, Търся някой които да ми помогни с намирането на подходяща тема и нагласата и до това което искам, като функции. Пишете на лично или на скайпа Поздрави В.Андреев
Здравейте, Търся някой които да ми помогни с намирането на подходяща тема и нагласата и до това което искам, като функции. Пишете на лично или на скайпа Поздрави В.Андреев
Sky Well-Known Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 14 Октомври 2013 #2 От: Търся колега да ми помогни с Wordpress Писах ти в скайп
M miratrade New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Октомври 2013 #3 От: Търся колега да ми помогни с Wordpress помогне се казва и пише - иначе успех!
spy Active Member Рейтинг - 100% 20 0 0 15 Октомври 2013 #4 От: Търся колега да ми помогни с Wordpress В Пловдив правилната форма е точно помогнИ. Сори за офтопика, но не се сдържах
От: Търся колега да ми помогни с Wordpress В Пловдив правилната форма е точно помогнИ. Сори за офтопика, но не се сдържах
redrum Well-Known Member Рейтинг - 100% 23 0 0 15 Октомври 2013 #5 От: Търся колега да ми помогни с Wordpress Три дена яли пили. Какво яли - пили, какво пили - на грил :lol:
От: Търся колега да ми помогни с Wordpress Три дена яли пили. Какво яли - пили, какво пили - на грил :lol:
dintronix New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 15 Октомври 2013 #6 От: Търся колега да ми помогни с Wordpress V.Andreev каза: Здравейте, Търся някой които да ми помогни с намирането на подходяща тема и нагласата и до това което искам, като функции. Пишете на лично или на скайпа Поздрави В.Андреев Увеличете... Ако знаеш точно какво искаш, ще мога да ти помогна Пиши на ЛС
От: Търся колега да ми помогни с Wordpress V.Andreev каза: Здравейте, Търся някой които да ми помогни с намирането на подходяща тема и нагласата и до това което искам, като функции. Пишете на лично или на скайпа Поздрави В.Андреев Увеличете... Ако знаеш точно какво искаш, ще мога да ти помогна Пиши на ЛС
Jekov Plamen Member Рейтинг - 0% 0 0 0 15 Октомври 2013 #7 От: Търся колега да ми помогни с Wordpress И аз мога да помогна
V.Andreev Well-Known Member Рейтинг - 100% 61 0 0 15 Октомври 2013 #8 От: Търся колега да ми помогни с Wordpress Здравей, Пиши ми скайпа си на ЛС ( лично съобщение ) Jekov Plamen каза: И аз мога да помогна Увеличете...
От: Търся колега да ми помогни с Wordpress Здравей, Пиши ми скайпа си на ЛС ( лично съобщение ) Jekov Plamen каза: И аз мога да помогна Увеличете...