4лв за 100 думи?! Ама хайде пак става въпрос за английски ...
Разбрахме, че имаш 300 000 написани думи за 10 месеца. Само да ти кажа, че това изобщо не е много, ако мислиш да се изхранваш с копирайтинг. А защо го споменаваш това във всяка тема?
Нима за теб уменията на един копирайтър се свеждат до броя думи за определено време?!
С мен за плащането и комуникацията бяха коректни, но и моите впечатления че този вид работа не го имат за нищо. Но докато има хора, които са готови да бачкат за стотинки ще бъде така. Но пък тези който търсят копирайтъри не си дават сметка, че това е основата около която се гради сайта им. Някой е написал за пунктуация и грешки. Когато бързаш е нормално. Вземете си който искате водещ новинарски сайт и ще се нагледате на грешки. По важното е да не се допускат фактологически грешки. Знаеш ли, аз докато пренаписвах материали доста често ми се е налагало да проверявам дадена информация.Ще се сетите. Имах неблагоразумието да работя с Момчил. Писахме му статии. Вярно е, че плащаше, макар понякога и със закъснение. Обаче комуникацията на този човек и отношението към хората, с които работи са под всякаква критика. За да ми отговори на просто съобщение съм чакал по седмица. Не си вдигаше телефона. Даде ми телефона на някаква Деси, с която да разговарям, която в общи линии ми казваше: "Говори с Момчил". А отношението - държи се все едно е ебахти голямата работа и всеки му е длъжен на него.
Алоооуууу, шаран, я слез на земята бе. Никой не ти е длъжен с нищо. С такова отношение скоро няма да има с кого да работиш, 'щото никой няма да иска да работи с такъв като теб и ще те видя тогава колко си голяма риба. 'Щото колкото хората зависят от теб, толкова и ти от хората, с които работиш. И 'щото точно ти си господин Никой вероятно дори за собственото си семейство.
Та така, колеги. Господин Марчев (krakatau) за мен е балон с въздух под налягане. На никой не препоръчвам да работи с въздухари с големи изисквания, които в същото време цепят стотинката.
Един приятелски съвет - колкото по-малко се хвалиш, толкова по-доволни ще са клиентите от крайния резултат. Вдигаш очакванията много високо и така като гледам фактите едва ли си готов да покриеш критериите, които сам си поставяш.То си е ваша работа, пишете за без пари щом така искате.
Изобщо не си давате сметка, че това е един от най-важните компоненти за един сайт, за да го забележи ГУГУ. Като искате продължавайте да пишете за стотинки.
Писал съм ти ЛС за да ти обясня някои неща. За да не изпадам в подробности тук.Един приятелски съвет - колкото по-малко се хвалиш, толкова по-доволни ще са клиентите от крайния резултат. Вдигаш очакванията много високо и така като гледам фактите едва ли си готов да покриеш критериите, които сам си поставяш.
Плюс това твои проекти/портфолио не сме видели на тази тема, поправи ме ако греша.. това, че си прочел в блога на гурутата как се прави семантичен анализ на текст не те прави SEO експерт.
С мен за плащането и комуникацията бяха коректни, но и моите впечатления че този вид работа не го имат за нищо. Но докато има хора, които са готови да бачкат за стотинки ще бъде така. Но пък тези който търсят копирайтъри не си дават сметка, че това е основата около която се гради сайта им. Някой е написал за пунктуация и грешки. Когато бързаш е нормално. Вземете си който искате водещ новинарски сайт и ще се нагледате на грешки. По важното е да не се допускат фактологически грешки. Знаеш ли, аз докато пренаписвах материали доста често ми се е налагало да проверявам дадена информация.
kpetrov, прав си, че не трябва да се бачка за жълти стотинки, но на теб не бих ти платил и 50 стотинки, защото после ще трябва да си играя един час да ти поправям грешките. Не знам откъде ти е това завишено самочувствие, при положение че пишеш по-грешно и от Кофе Бабоне. При теб не е от бързане, а си е чиста, ярка неграмотност. Насън да те бутнат трябва да знаеш, че когато е множествено число е "които", а не "който". Това че в клозетните новинарски сайтове е пълно с грешки е факт, но това е вследствие на повярвали си като теб копирайтъри и занижени критерии. И не, не е важно за един копирайтър само да не допуска фактологически грешки, ти не си уикипедия. Важното е да предложиш уникален, смислен, грабващ текст БЕЗ ГРЕШКИ.
Боже, пази форума. Всеки втори вече си вярва, че е копирайтър!