Много “писачи“ за по 1 левче се навъдиха тук, факт! Всъщност винаги съм мислила, че ако човек не оценява труда си, значи трудът му не струва. Друга е темата че, „не е луд този, който яде баницата...“Абе хора, да вземете да си цените труда, а? Заради такива подбивачи на цени някои тарикати тука искат преводи за 5 лв - 500 думи от бг на английски и обратно, че и като им кажеш, че ти е трудно и са ти малко парите, се сърдят. Сори за спама, ама не се сдържах.
Е ние поне не бачкаме, нали? Само си чешем тук езиците и по цял ден се чудим с кой да се заядем. :wink: Хубаво, всеки има право на избор. Успех!Просто статиите са на много лесна тематика и е лесно да се оформи шаблон и просто да се събере нужната информация за всяко животно... нещо като data entry става. Затова и хората ( и аз ) сме предложили такава цена. Даже ме попитаха на лично сериозен ли съм за статиите за левче или съм се шегувал и отговорих, че става въпрос за животните, иначе цената е друга. Не, че не си ценим труда. Напротив. Ама си ценим и клиентите. Трябва да се бачка, няма начин. Поздрави!
Е ние поне не бачкаме, нали? Само си чешем тук езиците и по цял ден се чудим с кой да се заядем. :wink: Хубаво, всеки има право на избор. Успех!