alabam4eto Active Member 17 Ноември 2012 #1 Здравейте, Ако някой може да ме насочи към модел лаптоп, който да е с този тип сериен порт и по възможност с 1.8GHz ще се радвам да ми помогнете
Здравейте, Ако някой може да ме насочи към модел лаптоп, който да е с този тип сериен порт и по възможност с 1.8GHz ще се радвам да ми помогнете
bgtupanfighter Well-Known Member 18 Ноември 2012 #2 От: Търся лаптоп порт De 9 мъжки Ич и не се мъчи да търсиш. Топите с вграден ком порт са само супер стари и изтърбушени щайги. Има преходници за целта, както на псмсиа, така и на усб. Чекни в търсачката.
От: Търся лаптоп порт De 9 мъжки Ич и не се мъчи да търсиш. Топите с вграден ком порт са само супер стари и изтърбушени щайги. Има преходници за целта, както на псмсиа, така и на усб. Чекни в търсачката.
K kirilbug Member 18 Ноември 2012 #3 От: Търся лаптоп порт De 9 мъжки Единствено втора употреба. А на преходниците не разчитай - по-стария софтуер не разпознава изобщо, че имаш КОМ, когато е с преходник.
От: Търся лаптоп порт De 9 мъжки Единствено втора употреба. А на преходниците не разчитай - по-стария софтуер не разпознава изобщо, че имаш КОМ, когато е с преходник.
alabam4eto Active Member 18 Ноември 2012 #4 От: Търся лаптоп порт De 9 мъжки мерси за отговорите ще пробвам с USB to De9