Търся линкове от сайтове за мебели, кухни, интериор-дизайн, обзавеждане и др

azsum

Active Member
Рейтинг - 93.8%
15   1   0
Търся линкове от сайтове за мебели, кухни, интериор-дизайн, обзавеждане и др. подобни

чакам вашите предложения :)

От: Търся линкове от сайтове за мебели, кухни, интериор-дизайн, обзавеждане и др

темата още е актуална, трябват ми доста линкове, така че чакам много предложения :D

От: Търся линкове от сайтове за мебели, кухни, интериор-дизайн, обзавеждане и др

Този бизнес вече остаря - освен ако не офертираш 50 - 100 лв за линк в сайт. Аз съм плащал за 2 месеца 400 лв в сайт дето ми дигна нивото 4 пъти - тоест около 30% приход на поръчките.

Аз мога да ти да, но ти какво можеш да предложиш? Сайта от който ще ти дам е PR1 но Created on 2011-08-25. И вече май ще искам първо другите да ми дадат линк, защото само пиша статии и никой не ги публикува, всеки си мисли че с 1 линк сайта му ще се класира и като му кажа, че няма да стане, той се отказват.

аз си преценявам какво да купувам и т.н, вие пращайте оферти, ако се споразумеен ще взема линк и т.н

zoomaniak какъв сайт имаш та си ощеняваш линка в него за 50-100 лв на месец, аз нямам нищо напротив за такава цена, но повечето офети който получавам са от зарязани сайтове, от стари сателитки които случайно са останали и т.н

съгласен съм да платя висока цена стига линка да е тематичен и да има добър PR, DA, PA, Trust follow и т.н

Горе