Ivo_ Well-Known Member Рейтинг - 100% 58 0 0 14 Октомври 2013 #1 Приемам оферти на ЛС. За предпочитане EN, но нямам нищо против и БГ.
KoMaHgOc Member Рейтинг - 100% 2 0 0 14 Октомври 2013 #2 От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Изисквания за ПР, посещения, откъде идва трафика?
От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Изисквания за ПР, посещения, откъде идва трафика?
Ivo_ Well-Known Member Рейтинг - 100% 58 0 0 14 Октомври 2013 #3 От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Търся линкове, а не реклама. Нямам претенции за ПР, нито за трафик, като ще оценя ако има такъв от Google.
От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Търся линкове, а не реклама. Нямам претенции за ПР, нито за трафик, като ще оценя ако има такъв от Google.
Ivo_ Well-Known Member Рейтинг - 100% 58 0 0 14 Октомври 2013 #4 От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Търся линкове, а не реклама. Нямам претенции за ПР, нито за трафик, като ще оценя ако има такъв от Google.
От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Търся линкове, а не реклама. Нямам претенции за ПР, нито за трафик, като ще оценя ако има такъв от Google.
Ivo_ Well-Known Member Рейтинг - 100% 58 0 0 27 Октомври 2013 #5 От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. още търся, ако някой има нещо да пише на ЛС.
От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. още търся, ако някой има нещо да пише на ЛС.
Ivo_ Well-Known Member Рейтинг - 100% 58 0 0 2 Декември 2013 #6 От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Ако някой има какво да предложи да ми пише ЛС.
От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Ако някой има какво да предложи да ми пише ЛС.
Ivo_ Well-Known Member Рейтинг - 100% 58 0 0 1 Февруари 2014 #7 От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Да вдигна малко темата. Някой ако има нещо да ми предложи на ЛС.
От: Търся линкове от сайтове за снимки, картинки, wallpapers и т.н. Да вдигна малко темата. Някой ако има нещо да ми предложи на ЛС.