Tzahariev Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 29 Май 2014 #1 Колеги, търся услуги за публикуване на статии в новинарски сайтове. Моля, който има мрежа или дори 1 сайт да се свърже с мен Поздрави.
Колеги, търся услуги за публикуване на статии в новинарски сайтове. Моля, който има мрежа или дори 1 сайт да се свърже с мен Поздрави.
P pingvin4o0 Member Рейтинг - 54.5% 6 5 0 29 Май 2014 #2 От: Търся новинарски сайтове за публикуване на статии. Какви са новините? Този в подписа ми ще ти свърши ли работа?
От: Търся новинарски сайтове за публикуване на статии. Какви са новините? Този в подписа ми ще ти свърши ли работа?
kamentk Well-Known Member Рейтинг - 100% 59 0 0 29 Май 2014 #3 От: Търся новинарски сайтове за публикуване на статии. Новини в нишата на образованието или футболла вършат ли рабоота, или трябва да е честновинарски?
От: Търся новинарски сайтове за публикуване на статии. Новини в нишата на образованието или футболла вършат ли рабоота, или трябва да е честновинарски?
Tzahariev Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 30 Май 2014 #4 От: Търся новинарски сайтове за публикуване на статии. Ами темата е за обувки най-вече, стават и новинарски за футбол, може да се спретне някоя статия за спортни футболни обувки нещо такова.
От: Търся новинарски сайтове за публикуване на статии. Ами темата е за обувки най-вече, стават и новинарски за футбол, може да се спретне някоя статия за спортни футболни обувки нещо такова.
sixking Well-Known Member Рейтинг - 100% 45 0 0 5 Юни 2014 #5 От: Търся новинарски сайтове за публикуване на статии. Някой от сайтовете в подписа ми ?