Търся някой да ми направи сайт за флаш игри с wordpress

nortrant

Well-Known Member
Рейтинг - 98.9%
87   1   0
аз давам хоста, вие инсталирате и конфигурирате.

Хубаво би било ако има доста игри със снимка (thumbnail), заглавие и описание (може да не са на БГ).

Очаквам оферти на лично!

От: Търся някой да ми направи сайт за флаш игри с wordpress

Пари даваш ли? Или ще делим евентуалната печалба:)

Разбира се, че си плащам!
Ако търсех екип :D щях да съм го споменал и това мнение да е на втора страница ... :mrgreen:

Ако може повече информация на ЛС. :)

A, акак си го представяш, кой ще качва игрите, тумнейлите и описанията?

Очаквам предложения!

Ако може повече информация на ЛС. :)

Каква повече информация ?
Ти ми пиши какво може да нправиш и срещу колко пари ...

Очаквам предложения!

Каква повече информация ?
Ти ми пиши какво може да нправиш и срещу колко пари ...

Не чета мисли.
Повече информация - какви функции искаш да има сайта, как си го представяш да изглежда и т.н.
Оферта не мога да дам, след като не знам тези неща.

Не чета мисли.
Повече информация - какви функции искаш да има сайта, как си го представяш да изглежда и т.н.
Оферта не мога да дам, след като не знам тези неща.

Ти ми кажи сайт с какви функции можеш да направиш. Не искам нещо с 10000 функции, 100 панела, 200 настройки в профила и etc
Не съм претенциозен за това как изглежда!

Пробвай тези http://myarcadeplugin.com За 60 лева имаш готов сайт с игрите. Ако мислиш, че няма да се оправиш има съпорт, а ако те притеснява да си шпрехаш с хората на инглиш, давай на някой 40 лв да ти го конфигурира. За 100 лв ще имаш идеален уордпрес сайт за флаш игри.

Мога само да ти препоръчам да не правиш сайта за бг, защото ще се разочароваш. Ще избиваш 100-те лева месеци... 100 американски бастуна са ти колкото 1000 български.

Пробвай тези http://myarcadeplugin.com За 60 лева имаш готов сайт с игрите. Ако мислиш, че няма да се оправиш има съпорт, а ако те притеснява да си шпрехаш с хората на инглиш, давай на някой 40 лв да ти го конфигурира. За 100 лв ще имаш идеален уордпрес сайт за флаш игри.

Мога само да ти препоръчам да не правиш сайта за бг, защото ще се разочароваш. Ще избиваш 100-те лева месеци... 100 американски бастуна са ти колкото 1000 български.
идеален скрипт аз го ползвам и съм супер доволен egg game

Предвид предложенията които получих, май се очертава да взема myarcadeplugin

аз получих и едно което в което ми искат 100 лв. за нуллед скрипт :D :D пичагата си вярваше :wink:

айде ще кажеш че още малко си измислил интернета,ще ги качва който може!

A, акак си го представяш, кой ще качва игрите, тумнейлите и описанията?

айде ще кажеш че още малко си измислил интернета,ще ги качва който може!
Нещо зъб ли ми имаш или си чешеш пръстите?

Обяснявам бавно, па дано разбереш. Едно е да получиш сайт с няколко хиляди игри, друго е сайт, в който трябва да качиш няколко хиляди игри, тъмнейли и описания.

никога не си чеша пръстите кулинаре АЗ казвам после пиша ,но ще ти кажа никога не подценявай човека срещу теб!

Нещо зъб ли ми имаш или си чешеш пръстите?

Обяснявам бавно, па дано разбереш. Едно е да получиш сайт с няколко хиляди игри, друго е сайт, в който трябва да качиш няколко хиляди игри, тъмнейли и описания.

и как стана от 2 зелени преди седмица ти гледах един пост сега и 6
айде стига с тея брадкси привързаности че ми писна от вас
колко умни неща си казал ?
заслужил си ги?

Игрите ще са ти с дублирано съдържание, което означава, че сайта няма да има бъдеще в търсачките.. Освен, ако не го правиш за "Traffic Trading"
Като цяло, е хубаво да си наемеш някой да ти качва игри и да им пише описания ;)
Ще бъдеш доволен от ефекта.
УСПЕХ!

А откъде ги взимате тези игри? Има ли такива, които не ти показват 8 реклами преди да тръгнат?

за описанията много добре знам!
Измислил съм нещо и съм да си направя експеримент

Горе