Хайде понеже ме наплюха, че съм много лош, и зъл, и алчен, и гаден, и смотан ще ти дам и аз 1-2 съвета.
Ключовите думи можеш да провериш с
https://adwords.google.com/select/keywordtoolexternal и да си прецениш кое те устройва най-много.
Title-то гледай да е нещо смислено както казаха по-горе... само че причината не е дали google ще го хареса (това са си глупости) идеята е да вдигнеш ctr-а в serp-а, същоъо се отнася и за description-а, направи го да е смислен, като не мисли какви думи ще използваш в него, meta descriptin не оказва влиание при serp. Не се занимавай с най-търсените думи... по-добре наблегни на long term-а от там ще ти дойде много повече трафик, а конкуренцията е направо смешна. Може да ползваш и mod_rewrite с транслитерация за url-тата, доста неграмотни кретени търсят на латиница. Направи си блог към сайта (главно за линк байт материали, защото ако пишеш интересни неща, много любители ще го линкват). Пусни си rss feed на основния сайт. КУПИ СИ малко връзки към сайта за тия 50-60 лева, гледай връзките да са от тематички сайтове и гледай да ползваш поне няколко различни анхор текста. Поразрови се за места където можеш да добавиш сайта си за да смукнеш някой друг линк... за БГ сайтове, доста помагат руските линкове. СЛЕДИ КОНКУРЕНЦИЯТА СИ, това ти е над 90% от работата... гледай ги какво правят за да можеш да поемеш контра мерки срещу тях когато се наложи. Обновявай сайта си по-често. Общо взето това са първите неща който е добре да се направят...