monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 25 Септември 2012 #1 Здравейте, Търся някого с когото да направим няколко промени на един Template на Blogger.. Търся човек, който е работил.. Времето ми е ценно.. Искам да се хванем.. и да го направим за бързо и по живо по здраво. Поздрави, Симеон
Здравейте, Търся някого с когото да направим няколко промени на един Template на Blogger.. Търся човек, който е работил.. Времето ми е ценно.. Искам да се хванем.. и да го направим за бързо и по живо по здраво. Поздрави, Симеон
poriazov New Member Рейтинг - 100% 13 0 0 25 Септември 2012 #2 От: Търся някой за да направим разни промени по Template на Blogger Какво трябва да се едитва, ако може инфо на ЛС
От: Търся някой за да направим разни промени по Template на Blogger Какво трябва да се едитва, ако може инфо на ЛС
monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 26 Септември 2012 #3 От: Търся някой за да направим разни промени по Template на Blogger poriazov каза: Какво трябва да се едитва, ако може инфо на ЛС Увеличете... Имаш ЛС....
От: Търся някой за да направим разни промени по Template на Blogger poriazov каза: Какво трябва да се едитва, ако може инфо на ЛС Увеличете... Имаш ЛС....
pepo_999 Well-Known Member Рейтинг - 100% 135 0 0 26 Септември 2012 #4 От: Търся някой за да направим разни промени по Template на Blogger публикувай блога и напиши какво искаш да стане
От: Търся някой за да направим разни промени по Template на Blogger публикувай блога и напиши какво искаш да стане
VAsk0 Well-Known Member Рейтинг - 85.7% 18 3 0 26 Септември 2012 #5 От: Търся някой за да направим разни промени по Template на Blogger Пусни ми и на мен ЛС.