От: Търся някой за направата на онлайн магазин на wordpress
tedkata_m, готов съм да ти помогна въпреки, че не отговарям на едно от основните ти изисквания да съм от София.
Предлагам ти да да ти изградя и конфигурирам магазина на Worpress дистанционно, като няма да искам никакви пароли и да влизам в твоя сървър.
Всичко ще правиш ти, под мое ръководство по Skype или друг удобен за нас voice messenger в удобно за двама ни време.
Нужно е да имаш малко над ниско компютърно ниво, да ме слушаш като говоря, да не бързаш да буташ там където не съм ти казал и нещата ще се случат, естетственно ако твоите изисквания не надхвърлят възможностите ти.
Хем, ще се научиш да си инсталираш сам wordpress, защото едно е да четеш из интернет как става, друго е да ти държи някой мишката.
Всичко това ще го направя безплатно и ако попиташ защо ще ти отговоря.
-Защото си бадминтонист, защото и аз съм бадминтонист чак до мозъка на костите си, макар и ветеран и обичам тая игра и всичко свързано с нея. Всички бадминтонисти които познавам са все хубави хора и вярвам ти няма да си изключение. Гледам темата ти прерастна в "сага" и за това предлагам моето решение.
Заявявам ти, ще ти помогна безвъзмездно и безкористно.
Ти сам реши дали искаш или не.
Аз нямам задни мисли, не е популизъм, мога да ти бъда полезен!
Приятен ден.