T tsokala Member Рейтинг - 100% 6 0 0 4 Юли 2011 #1 Здравейте, търся някой който би могъл да вгради афилейт програма към сайта ми, с която да си търся партньори и да им давам процент за всяка направена чрез техен сайт поръчка. Сайта, за който става въпрос е в подписа ми
Здравейте, търся някой който би могъл да вгради афилейт програма към сайта ми, с която да си търся партньори и да им давам процент за всяка направена чрез техен сайт поръчка. Сайта, за който става въпрос е в подписа ми
T tsokala Member Рейтинг - 100% 6 0 0 4 Юли 2011 #2 От: Търся някой за направа на афилейт Никой ли няма интерес
AloneInTheDark New Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 4 Юли 2011 #3 От: Търся някой за направа на афилейт Имате лично съобщение. Поздрави
T tsokala Member Рейтинг - 100% 6 0 0 5 Юли 2011 #4 От: Търся някой за направа на афилейт Все още очаквам оферти, колегата който писа по-горе все още не е дал своята оферта
От: Търся някой за направа на афилейт Все още очаквам оферти, колегата който писа по-горе все още не е дал своята оферта
L lubomir New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Юли 2011 #5 От: Търся някой за направа на афилейт Имате лично съобщение