snux Well-Known Member Рейтинг - 100% 38 0 0 31 Август 2011 #1 Като за начало ми трябват 10 статии по 500 думи на тема туризъм и почивки EN. Условия: Поне 20 поста и положителен Итрадер Да се предостави ревю Пращайте оферти на ЛС
Като за начало ми трябват 10 статии по 500 думи на тема туризъм и почивки EN. Условия: Поне 20 поста и положителен Итрадер Да се предостави ревю Пращайте оферти на ЛС
snux Well-Known Member Рейтинг - 100% 38 0 0 5 Септември 2011 #2 От: Търся някой за писане на EN статии Намерих си човек
snux Well-Known Member Рейтинг - 100% 38 0 0 22 Декември 2011 #3 От: Търся някой за писане на EN статии Отново търся някой за писане на 10на статии. Условията за кандидатстване са същите.
От: Търся някой за писане на EN статии Отново търся някой за писане на 10на статии. Условията за кандидатстване са същите.
Lill Active Member Рейтинг - 100% 14 0 0 29 Декември 2011 #4 От: Търся някой за писане на EN статии Билян Атмаджов каза: Аз съм нов тук,но изпълнявам изискванията. И все пак имам опит в писането на статии,ако ме харесаш пиши ЛС Увеличете... Изпълняваш изисквания? То почти като да ги 'посрещаш', ако буквално преведем 'meet the requirements'. Отговарям, покривам?
От: Търся някой за писане на EN статии Билян Атмаджов каза: Аз съм нов тук,но изпълнявам изискванията. И все пак имам опит в писането на статии,ако ме харесаш пиши ЛС Увеличете... Изпълняваш изисквания? То почти като да ги 'посрещаш', ако буквално преведем 'meet the requirements'. Отговарям, покривам?