Търся някой който ще прекара 4000 урл адреса през коментари или социални мрежи

Georgi Mollov

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Да поясня 4200 станах вече докато го пиша - ако има някой който може да ги пусне през коментари и социалки да пише нa ge_or_gi[at]abv.bg

приемам всякакви предложения това са артикъли на които искам да им вдигна малко репутацията, един вид някой които да направи 3 ниво линкове

От: Търся някой който ще прекара 4000 урл адреса през коментари или социални мрежи

Извинявай, че няма да пиша по обявата, но идеята за мен е интересна, не се среща всеки ден.
Имаш ли предишен опит, струва ли си времето / парите ?

От: Търся някой който ще прекара 4000 урл адреса през коментари или социални мрежи

Предполагам става дума за SB или BMD ?

Аз мога да ти ги пусна в SB, ако ми дадеш списъци :D
Ако ли не мога да ти ги бластна в около 2к живи линка всички .. тоест по 0.5 баклинка на статия хаха :D

(няям списъци.. криза е)

Пичове можете ли да дадете повече инфо какво е : SB : и : BMD :
Благодаря !

scrapebox.com | bookmarkingdemon.com

Мерси, но това до колкото наблюдавам за БГ сайт няма да стане?

Пичове можете ли да дадете повече инфо какво е : SB : и : BMD :
Благодаря !

Мерси, но това до колкото наблюдавам за БГ сайт няма да стане?

за 35 минути разучи скрейпбокса и бмд и заключи, че няма да проработи? айде порови ми из постовете ако имаш свободно време

точно за СБ или БМД или нещо подобно

Последно редактирано:

Интересувам се и аз от подобни услуги - става въпрос за около 1500-2000 линка ( стават и повече )

Моля офертите на ЛС.

за 35 минути разучи скрейпбокса и бмд и заключи, че няма да проработи? айде порови ми из постовете ако имаш свободно време
Нещо си бил с рогата напред в този ден :)

По колко пъти искате да се пусне даден линк ?

Защото за 1500-2000 или 4200 линка, цените ще са доста височки.. :) (като цяло говоря)

Пишете ми на ЛС, колко пъти трябва да ви се пусне линка. Тоест всеки линк, колко пъти да се "бластне" и аз ще ви кажа цената.

Горе