Здравейте! Видях във форума няколко много опитни в Opencart потребители и точно към тях се обръщам: търся специфичен безплатен плъгин за Opencart 1.5.3.1 - става въпрос за плъгин за оформяне, запазване и разпечатване на фактури - и без плъгин успявам да генерирам документ, но се чудя как да го подпиша електронно в тоя му вид. Ако разбира се се включи някой с повече опит, ще съм много благодарен. И не намирам къде да въведа данните на моята фирма, за да ги има на фактурата. Има поле за име на фирмата, за адрес, но не видях да има поле за ЕИК...
И още нещо - има ли въобще някъде настройка за потвърждение на мейл при регистрация? То така всеки зловреден тип може да си прави регистрации когато реши. Ако няма такава опция - знаете ли икстеншън, който да го прави, плъгин т.е.
Благодаря предварително на всеки, който реши да ме просветли!
И още нещо - има ли въобще някъде настройка за потвърждение на мейл при регистрация? То така всеки зловреден тип може да си прави регистрации когато реши. Ако няма такава опция - знаете ли икстеншън, който да го прави, плъгин т.е.
Благодаря предварително на всеки, който реши да ме просветли!