Търся партньори за онлайн магазин за бижута

Desisslava Dimitrova

Active Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Набирам партньори за онлайн магазин за бижута.
Всеки партньор получава 10% от стойността на поръчката, без доставка.
Как се процедира?
Разпространявате сайта сред свои приятели, познати, колеги.
Когато ваш клиент реши да поръча има два варианта, за да се отчете комисионната:
1. Когато поръчва, клиентът трябва да запише вашето име и уникален номер в забележката на поръчката.
2. Вие вземате поръчката с каталожен номер и име на продуктите, данни на клиента ви за доставка – имена, адрес, мейл, телефон, дали иска до избран адрес или до офис на куриер. Сред, което ми пращате мейл с данните за поръчка и доставка.
До 20-то число на текущия месец получавате заработената си комисионна за предходен месец.
Заработките се изплащат на база издадена от вас фактура.
Минимално плащане - 50 лв.

Ако и вие имате онлайн магазин, спокойно може да ползвате втория вариант.

От: Търся партньори за онлайн магазин за бижута

Нещо не разбрах, ще ми направят поръчка на стойност 100 лв , от които аз ще получа 10% и ще платя данък печалба (10%) ..........

Обикновено, когато се издава фактура за приход, задължително се плаща данък. Всички афилиейт програми са на този принцип. Някои работят и с физически лица, но е доста по-сложно. Дори и да си физическо лице, пак ще трябва да си декларираш приходите и да платиш данък върху тях. За съжаление такова е законодателството в БГ.

10% е твърде малко за партньорство, особено за дребни суми. В такъв случай аз не бих се излагал да искам и фактура, щеше данъка да си е за моя сметка. За едно бижу от 19лв, партньора ти ще получи 1.90 и искаш да си спестиш 19ст. данък!?

10% е твърде малко за партньорство, особено за дребни суми. В такъв случай аз не бих се излагал да искам и фактура, щеше данъка да си е за моя сметка. За едно бижу от 19лв, партньора ти ще получи 1.90 и искаш да си спестиш 19ст. данък!?

Не искам да си спестя данък, а да нямам проблем с кръвопийците от НАП. Масово хората се опитват да си спестят данък, затова сивата икономика процъфтява.
Не мисля, че правя нещо лошо, просто съм съвестен данъскоплатец.

Така, че не е нужно да ме нападате, за това че искам всичко да ми е законно.
Ако ви харесва, свържете се с мен. Ако - не, просто отминете.

Последно редактирано:

Кой ти говори за неплащане на данък?! Плати си го ти и дай на човека чисти 2 лева, дето си е губил времето да ти продава нещата.
Не искам да нападам, казвам какво мисля.
Успех!

Аз лично имам онлайн магазин за дрехи и бижута, но в случая при тези условия отминавам. Ако размислите може да се свържете с мен

Горе