От: Търся партньори
Как сте?
Отдавна не съм писал по форуми и реших, че от "Предприемач" ще започна новата пропаганда за
Маути.
Към днешна дата излиза, че Маути като концепция е готов. Да! Наистина е станал перфектен, както го искам
Това, което искам и се стремя, в днешно време е познато под две наименования - по едно за всяка част на системата.
Първата ( клиентската ) част е позната под името
Angular.JS и е разработена от самите Google.
Втората ( сървърната ) част е позната под името
Laravel.
Браво на колегите, които ми съдействат, дори и несъзнателно, да си сбъдна целите.
Ако някой се чуди какво се случва с проекта, нека да продължи да чете.
Взех, че успях в крайна сметка. Все още не съм милионер, но изкарвам достатъчно за да предплащам на хората с които работя. Това разбира се можете да проверите на
Фейсбук страницата на Маути.
Вече имам няколко проекта в които участвам и си разширявам екипа лека-полека.
За мен остава да си създам модулите, или да интегрирам вече готовите, като всичко това се прави с типично Маути почерк ( Getting better ). Това значи, че нема грижа.
Сега освен БГ, се насочвам към англо-говорящите и най-вече в щатите. Предплатих си превода на обявите и сега чакам колегата за да ги напишем, че в Понеделник колежката започва да ги качва в американски сайтове за обяви, за което също съм й предплатил.
С Бога напред!
ПП за сериозните бизнеси ( като Маути )
Приемаме поръчки от
сайта, който тази седмица искам да пооправя и евентуално да преместя на по-коректен хостинг.
За тези, които ползват Wordpress, имам добри новини: Много задобрехме с WP. Нашия сайт тепърва ще си го гласим, тъй като искам да пуснем поне една тема за WP. Една ама в Маути стил
ПП за тези във фотьойлите