Online Business Center
Active Member
Тъй де! Едно по едно и си събрах портфолио. Ами ти,Калояне, какво ново покрай теб?аз тук по-голям лузер от теб не виждам 10 години за едно сайтче ... незавършено
Тъй де! Едно по едно и си събрах портфолио. Ами ти,Калояне, какво ново покрай теб?аз тук по-голям лузер от теб не виждам 10 години за едно сайтче ... незавършено
аз не претендирам и не се хваля като теб на нещо което искам да направя без да имам знанията, аз когато нещо не го знам сядам и докато не го науча не ставам от компютъра! Докато стигнеш до моите знания доста мляко има да изпиеш още.Тъй де! Едно по едно и си събрах портфолио. Ами ти,Калояне, какво ново покрай теб?
А що не ми помогнеш малко, като си толкова добър. Ще черпя Има работа за Javascriptаз не претендирам и не се хваля като теб на нещо което искам да направя без да имам знанията, аз когато нещо не го знам сядам и докато не го науча не ставам от компютъра! Докато стигнеш до моите знания доста мляко има да изпиеш още.
накарай ме да ти помогна, дай стимул ....Аз правя уеб за себе си и за собствения си бизнес, а не за друг.... имам 8 работещи платформи които се допълват взаимно и вадя пари от тях. Но не жълти стотинки, а сериозни пари!А що не ми помогнеш малко, като си толкова добър. Ще черпя Има работа за Javascript
Всъщност, системата вече е почти готова, откъм бекенд. Айде дай линк към нещо твое. Зарадвай ме с качеството си - сериозно бе!
Честита Новата 2025 година на всички лузъри!ПП
Благодаря за себе си
Как се прави календар за график с JS? Някой да помогне! ПОМООООЩ!!
За повече след запитване
Дай линкове де Как си с Javascript? А с уеб дизайна? А с копирайта?накарай ме да ти помогна, дай стимул ....Аз правя уеб за себе си и за собствения си бизнес, а не за друг.... имам 8 работещи платформи които се допълват взаимно и вадя пари от тях. Но не жълти стотинки, а сериозни пари!
Ехо!! Айде да действаме още ли си решен?От: Търся партньори
А иначе - бих ударила едно рамо с Copywriting-a, ако ти трябва още.
С какво можеш да се включиш?От: Търся партньори
Мене пък идеята ми се струва добра, може и да има трески за дялане, но харесвам амбицията и самата идея и ако мога да помогна с нещо бих го направил
Сами ме търсят за момента съм ЕООДОт: Търся партньори
Е хубаво де, от къде, ще ги намериш тези клиенти? Това е въпрос, на който много хора от форума искат да видят отговора?
Виж сега. По-добре е сякашОт: Търся партньори
Аз по-грозна "платформа" досега не съм виждал, пък ти си прави изводите - за функционалностите да не коментирам - пак нула.
Как се прави календар за график с JS?
Ко?
***** Стартъп за Вашите идеи *****
Кандидатствайте за спонсориране от Obi с 20 лв. за реклама. Obi ще инвестира във Вас!
Ко е туй бе?
вземи се регистрирай в чатGPT пусни си кода на сайта и изкуствения интелект ще ти го преправи така, че да работи. Иска се не само ентусиазъм ,а и акъл в тази работаКо е туй бе?
Това го знам! Как да направя самия график с часове? Инак с jquery става същото.