Търся партньори

Тъй де! Едно по едно и си събрах портфолио. Ами ти,Калояне, какво ново покрай теб?
аз не претендирам и не се хваля като теб на нещо което искам да направя без да имам знанията, аз когато нещо не го знам сядам и докато не го науча не ставам от компютъра! Докато стигнеш до моите знания доста мляко има да изпиеш още.

аз не претендирам и не се хваля като теб на нещо което искам да направя без да имам знанията, аз когато нещо не го знам сядам и докато не го науча не ставам от компютъра! Докато стигнеш до моите знания доста мляко има да изпиеш още.
А що не ми помогнеш малко, като си толкова добър. Ще черпя :) Има работа за Javascript

Всъщност, системата вече е почти готова, откъм бекенд. Айде дай линк към нещо твое. Зарадвай ме с качеството си - сериозно бе!

Честита Новата 2025 година на всички лузъри!

Благодаря за себе си ;)
ПП

Как се прави календар за график с JS? Някой да помогне! ПОМООООЩ!!
За повече след запитване

Последно редактирано:
А що не ми помогнеш малко, като си толкова добър. Ще черпя :) Има работа за Javascript

Всъщност, системата вече е почти готова, откъм бекенд. Айде дай линк към нещо твое. Зарадвай ме с качеството си - сериозно бе!

Честита Новата 2025 година на всички лузъри!

Благодаря за себе си ;)
ПП

Как се прави календар за график с JS? Някой да помогне! ПОМООООЩ!!
За повече след запитване
накарай ме да ти помогна, дай стимул ....Аз правя уеб за себе си и за собствения си бизнес, а не за друг.... имам 8 работещи платформи които се допълват взаимно и вадя пари от тях. Но не жълти стотинки, а сериозни пари!

накарай ме да ти помогна, дай стимул ....Аз правя уеб за себе си и за собствения си бизнес, а не за друг.... имам 8 работещи платформи които се допълват взаимно и вадя пари от тях. Но не жълти стотинки, а сериозни пари!
Дай линкове де :) Как си с Javascript? А с уеб дизайна? А с копирайта?

Къде си добър да знам какво да ти предложа?
Нали сме сериозни??
ПП

За толкова време, би трябвало да си се убедил, че съм сериозен, мен :)
Разбираш ли от UML?

Знаеш ли какво е class или id?
Какво е семантика?
Какво е хедър в html темплейт?

Последно редактирано:
Това го знам! Как да направя самия график с часове? Инак с jquery става същото.

Топ вариантът е да ембеднеш Гугъл Календар и да го шернеш да мажат юзърите.

Ръчен труд: за всяка джаваскрипт библиотека има готови компоненти. Примерно за jQuery:
https://www.jqueryscript.net/demo/Clean-jQuery-Date-Time-Picker-Plugin-datetimepicker/. За Реакт:
https://mui.com/x/react-date-pickers/date-time-picker/

Търсиш "calendar component" и "date time picker components" и наосваш.
Записването и ваденето от базата на такова нещо отнема малко повече мисловни напъни (обикновено).
Абе играчка си е :)

Последно редактирано:

Горе