Не намерих и един бутон да работи. Отде влизате?Obi CMS
Вижте повече ...
Не намерих и един бутон да работи. Отде влизате?Obi CMS
Вижте повече ...
Имам нужда от дизайнер! Аз правя каквото могаБратле, оправи малко дизайна, шрифтове и т.н. Още с влизането си няма какво да грабне конкретния потребител за да продължи да се рови в сайта.
Да зема се запиша, че не бях виждал тази тема
ЧЕ той никога не е работилСайта не работи, темата за триене.
ЧЕ той никога не е работил
Скъпоценна е тая тема.Сайта не работи, темата за триене.
Admin панела предстои да се направи. Първо ще направя личните си сайтове и след това ще го пусна за масова употреба.Не намерих и един бутон да работи. Отде влизате?
A? Не разбрах, сори!Сладур, тия листове до 100+ се надявам да ги въртиш в цикъл поне . Инак 30 процента от 0 пак си е нула.
Бъзикам те. Сега сериозно. Седни научи малко нещата. Щом ползваш фреймуорк си тръгнал в правилна посока. Има големи пропуски по това, което правиш. Когато мислиш само как да напълниш касичката, обикновенно не се получава.A? Не разбрах, сори!
Какво да науча? Ползвам October CMSБъзикам те. Сега сериозно. Седни научи малко нещата. Щом ползваш фреймуорк си тръгнал в правилна посока. Има големи пропуски по това, което правиш. Когато мислиш само как да напълниш касичката, обикновенно не се получава
OK. Щом имате интересНе ги слушай хейтърите! Продължавай да ни държиш в течение, моля!
Все още не е готово за регистрации. Каквото не работи ще проработи. Казвай ми къде цъкаш, че да оправям бъговете. Плюс това ми трябват 180 лв. за SSL сертификат, за да пусна регистрацията.Не намерих и един бутон да работи. Отде влизате?
По удобно ми е така докато го разработвам. Ще оправя това накрая.https://symfony.com/doc/current/deployment.html тука са обеснили как да не се излагаме с дебъг информация, а да си я държим в логчето
Работя по няколко проекта наведнъж и ходя да работя. Ще оправя бъговете един по един - ако не си забелязал, така действам.Как да видим какво предлага като нищо не работи?
Това харесва ли ти?
Виж файлът 19107
А това?
Виж файлът 19108
Това някаква шега ли е?