C caikox Member Рейтинг - 100% 8 0 0 15 Януари 2015 #1 Здравейте колеги, случайно някой от Вас да има картов принтер и да прави PVC карти с бар код? За пример мога да дам картите на БИЛА. Ако някой извършва тази услуга моля да ми пише на ЛС.
Здравейте колеги, случайно някой от Вас да има картов принтер и да прави PVC карти с бар код? За пример мога да дам картите на БИЛА. Ако някой извършва тази услуга моля да ми пише на ЛС.
C caikox Member Рейтинг - 100% 8 0 0 16 Януари 2015 #2 От: Търся печат на PVC карти с бар код. Приемам и препоръки за фирми в София които ги няма в Гошо
M MR.JB Member Рейтинг - 0% 0 0 0 18 Януари 2015 #3 От: Търся печат на PVC карти с бар код. за какви количества става въпрос? регулярни или еднократни? едностранен или двустранен печат?
От: Търся печат на PVC карти с бар код. за какви количества става въпрос? регулярни или еднократни? едностранен или двустранен печат?
LovechGuy Active Member Рейтинг - 100% 30 0 0 18 Януари 2015 #4 От: Търся печат на PVC карти с бар код. Пиши на колегата, че не съм сигурен дали предлага такива услуги
От: Търся печат на PVC карти с бар код. Пиши на колегата, че не съм сигурен дали предлага такива услуги
C caikox Member Рейтинг - 100% 8 0 0 18 Януари 2015 #5 От: Търся печат на PVC карти с бар код. MR.JB каза: за какви количества става въпрос? регулярни или еднократни? едностранен или двустранен печат? Увеличете... Ами за момента става въпрос за 100 бройки едностранен печат.
От: Търся печат на PVC карти с бар код. MR.JB каза: за какви количества става въпрос? регулярни или еднократни? едностранен или двустранен печат? Увеличете... Ами за момента става въпрос за 100 бройки едностранен печат.
M MR.JB Member Рейтинг - 0% 0 0 0 20 Януари 2015 #6 От: Търся печат на PVC карти с бар код. ще проверя какво може да се предложи.