Търся писане на статии на ENG

V.Andreev

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
61   0   0
Здравейте,

Търся човек за писане на статии на ENG

Изисвакния:
Да има опит в писането на статии
Да има добро ниво на английски език
Да има желание за работа в дългосрочен план

Работите от вкъщи!
Всяка една статия, ще бъде преглеждана и оценявана! ( С това искам да премахна тарикатите... )
Ако ми пратите статия и не ми хареса, тя няма да бъде платена и аз няма да я използвам!!!

Всяка статия трябва да бъде 500 думи или повече

Хората с добра репутация са с предимство

Цена за 1 статия
Аз лично мисля, че 3лв е нормална цена ( Надявам се това да Ви даде ориентир, и хора с оферти от 10 лв да не си хабят от времето за да пишат)
Вие можете да ми пратите своята оферта ( Примерно: 2лв/4лв/5лв..Вашата цена)

От колко статии имам нужда първоначално?
10

Като имам идея ако нещата вървят нормално, да поръчам 100+ :)

От: Търся писане на статии на ENG

ех..
за 3лв , че при това и 500 думи на английски :)
хвани някой индиец, може и да ти наклепа нещо

Реалната цена е около 1.5 лв./100 думи за българи пишещи на сносен английски, което значи с грешки.

за 3лв да имаш такива претенции е смешно... замисли се какво качество ще получиш срещу такава сума.

Намирал съм отлични писатели (native), които пишат статии за $ 5-6. За $ 1.6 все ще се навие някой от Бангладеш или Пакистан, но вероятността да получиш боклук е 99%.

Единственият начин да намериш нещо читаво на тази цена е да имаш фирма и да обявиш платен стаж за позицията писател на статии.

Колега, желая ти успех. Ако размислиш и решиш да потърсиш качество, използвай формата за контакти по предназначение и ми пиши. Хубава вечер :)

Колега, желая ти успех. Ако размислиш и решиш да потърсиш качество, използвай формата за контакти по предназначение и ми пиши. Хубава вечер :)

Добре казано, колега.

Но ако ще се шегуваме - бих написал няколко английски думи (ще ми отнеме по-малко от минута). После да добавя още едно-две изречения (е, с цигарата - 5 минутки). Значи ако работя за 2 лева на час това ще е около 50 стотинки (с ДДС). Ето затова бих предложил на "предприемач" като теб да направим сделка - ще плащам 2,3,4 или 5 пъти цената за която става дума за да купувам статии от теб. Устройва ме, че ще са преглеждани, всички печелим ;)

Значи, искаш статия от 500 думи за 3 лв, което дори не прави по 1лв на 100 думи, което е най-ниската цена попринцип. Искаш и да е на английски, което допълнително оскъпява цената на статиите И отгоре на всичко ако не ти хареса статията няма да я платиш?! Не бях чела такава оферта до сега. Аз ще си отделя от времето да ти напиша статия и то за жълти стотинки и не стига това, ами и не е сигурно, че ще получа нещо за нея.

Това предложение го принтирам, пъхам го в рамка и го слагам на стената, честно. Със сигурност всеки, който го види ще се хили 2-3 часа. Напомня ми на една оферта в джобс.бг за джава девелопър на минимална заплата. :D

Всъщност ...трябват ми 2 статии на тема туризъм на румънски език. Поне 350 думи на статия. Плащам по лев за всяка. Ако ми дадете и двете - давам 2,50 лева :D

От: От: Търся писане на статии на ENG

Това предложение го принтирам, пъхам го в рамка и го слагам на стената, честно. Със сигурност всеки, който го види ще се хили 2-3 часа. Напомня ми на една оферта в джобс.бг за джава девелопър на минимална заплата. :D

И тази може да сложиш в рамка: http://www.jobs.bg/f2638285

Щом искате да се пише на американски то тогава и 3-те лева следва да са от "американските". Иначе не се навивам.

Колега, в грешка си, човека иска на английски, за това трябва да са от английските /и без това са по-скъпи от американските/ :)

Колега, в грешка си, човека иска на английски, за това трябва да са от английските /и без това са по-скъпи от американските/ :)

В тази връзка си позволявам да споделя една случка от недалечното минало, за която естествено не твърдя да е действителен случай:
Отива едно семейство при консула на Турция в Пловдив с молба да им издаде визи за посещение в Турция. Денят бил събота и консулът не бил на работа, но "агента" който ги водел се амбицирал и ги завел в дома на консула. Излязъл той по халат и почнал да им обяснява, че не стават така тия работи, бла-бла-бла... . Тогава мъжът го доближил и с притаен глас му казал:
- Не ни връщай, ефенди! Направи ни туй добро, и ний няма да ти останем длъжни! Донесли сме и едно теле за армаган.
Мислил, мислил консула и им казал:
- Аз по принцип пуйка вземам, ама, айде от мен да мине. Ша го взема.

Та и аз в случая мога да направя компромис и да склоня на Английските левчета:beer:

От: От: Търся писане на статии на ENG

В тази връзка си позволявам да споделя една случка от недалечното минало, за която естествено не твърдя да е действителен случай:
Отива едно семейство при консула на Турция в Пловдив с молба да им издаде визи за посещение в Турция. Денят бил събота и консулът не бил на работа, но "агента" който ги водел се амбицирал и ги завел в дома на консула. Излязъл той по халат и почнал да им обяснява, че не стават така тия работи, бла-бла-бла... . Тогава мъжът го доближил и с притаен глас му казал:
- Не ни връщай, ефенди! Направи ни туй добро, и ний няма да ти останем длъжни! Донесли сме и едно теле за армаган.
Мислил, мислил консула и им казал:
- Аз по принцип пуйка вземам, ама, айде от мен да мине. Ша го взема.

Та и аз в случая мога да направя компромис и да склоня на Английските левчета:beer:

Имаш дарба за копирайтър ;)

Батко, аз ще ти напиша една статия безплатно на френски, мисля, че ще заслужава 1 хуубаво слагане в кофата, просто защото нямам и понятие от френски..
Та и тука същата работа - тази статия би струвала 5 лв на БГ, а ти искаш за 3 лв на ЕН, не става така.

Здравейте, интересувам се от обявата. Завършила съм частна езикова гимназия. Обявата важи ли все още?

За три лева не бих и подпръднал в твоята посока, но за без пари щи кажа FUCK OFF :D

Горе