От: Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ...
Привет и подравления за чудесния форум и форумчани!
Имам намерение на WORDPRESS да правя сайт - галерия с десетки (може би и стотици ) хиляди файлчета(картинки) за free download, нооо...и да печеля нещичко все пак де
. Ще има форма за регистрация и само регнати потребители ще имат достъп до download-а.
Та, какви са моите въпроси:
1. Файловете ми ще са категоризирани в 15-20 главни категории и по няколко техни подкатегории съответно. Ще ползвам някой от gallery плъгините и ще има и preview за всеки файл и съответно download бутон за всеки файл поотделно. Та идеята ми е файловете от някои(или пък и от всички) подкатегории да ги предложа и събрани в пакети, но тези пакети да могат да се свалят само след DONATE-ване. Това мога ли да го осъществя с някой за FREE плъгин за WORDPRESS - member, membership плъгин? Ако е възможно - препоръките ви?
2. Отделно от горната идея искам да сложа и DONATE бутон съвсем отделно за всеки желаещ да направи DONATE - с плъгин ли става това, препоръки?
3. Препоръките ви къде(и защо там) да кача колекцията ми от файлове като се им предвид, че ще са дестки и стотици хиляди?
3. Препоръките ви за най-подходящи FREE themes? Търсих чрез GOOGLE, но почти нищо подходящо не намерих.
Предваително благодаря на всички отзовали се
Ще имам и други въпроси по-нататък...
P.S. Намерих точните plugin и widget, но с плъгина нещо не успявам да се справя, пуснах тделна тема за това...