XristoEftimov
Member
От: От: Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ...
Супер много ти благодаря
Супер много ти благодаря
Става ли дума за слайдер- flexslider за мен е безспореннякой да знае плугин за снимките, като се кликне на тях да ги вади в попъп голям размер, но да е нещо в което мога да добавя код да излиза до снимката над или под нея реклами или текст
Има безплатна версия на техния сайт, но е пълна с вируси. Опитах се да я сваля и антивурусната ми се разпищя.Моля за съвет за плъгин за афф. програми. Два дена чета и се чудя къде да хвана :twisted:
WP Robot 4 използвал ли го е някой? То не че ще взема да купувам... и има ли нещо фрее като Robo4
Има безплатна версия на техния сайт, но е пълна с вируси. Опитах се да я сваля и антивурусната ми се разпищя.
Ползвам безплатната версия на WP All import. Доволна съм. Мисля да си купя PRO версията, защото тя зарежда снимки, автоматично следи за промени в XML -а и доста други неща. Виж тук.:shock::shock: И аз направих същото ама си нямам анти вирусна....та нищо не ми пищя. Ужас!
Използваш ли някаква алтернатива на Робото?
може просто да едитнеш php то , дай адрес и ще ти кажа кой е файлът
Ако има опция за сваляне на цялата статия ще го направи. Но, ако си дал само описание няма да свали целия текст, а каквото са дали като описание. Разгледай си атрибутите, които можеш да сложиш в шаблона.Пак въпрос
Инсталирах си плъгин да ми сваля Фиид във WP, но не ми сваля целите статии
Къде какво съм объркал?
Плъгина е wp-o-matic