Blinky
Owner
Ето нещо, пробвано е и става: https://wordpress.org/plugins/facebook-page-promoter-lightbox/
Готово, даже го инсталирах вече. Благодаря,Blinky
Uphero, щеше да ми е интересно да споделиш защо според теб няма смисъл.
Всъщност,може и да си прав...ще разбера скоро
Защото е досадно. Аз лично не се кефя на такива досадни поп-ъпи, но всеки си преценява. Ако ме кефи сайта, и са си сложили страницата долу във футъра или сайдбара - лайквам, нищо не може да ме накара да не го лайнка, ако не ми харесва. Но да ми се натресе още в началото....чакай бе, аз сега влизам, дай да видя дали си заслужава да ти гледам в бъдеще съобщенията си във фида си. Мисля, че това е имал предвид, ако не - да сподели.
Затова си има време на показване, според новопридошлите... Ако са в повече, нека си стой "изплюването на полето за харесване" от време. Ако посетителите се задържат повече време, да речем над минута, настройва се да се "изплюва" след минута примерно. Така, наистина който желае, ще го натисне присърце и ще се присъедини към споделената общност..
Най-добре е да се настрои за потребител(и), който разглежда страници в сайта и се е застоял 1-2 минути и повече, също и да се показва само в определени страници по избор и съобразно някои метрикс от аналитикса. Мое лично мнение разбира се.
Ами не помня, ама плъгина си бачка.. Не знам какво беше, но имаше такова съобщение. Както и да е..Сега да питам - има ли някакъв плъгин, чрез който да задам определена категория да не се показва в "списъка с последни новини"? В темата нямам такава опция. Мога само да задам да се показват последните публикации от определена категория, но не и да забраня такава..
Някой да предложи читав плъгин за Landing page страница?
Търся по-опростен плъгин, който позволява като кача някое изображение в публикацията, да мога да го смаля и да има опция като се кликне върху него да се отваря в пълен размер. Не съм сигурен дали ми е необходим плъгин за целта, или има вградена такава опция в Wordpress.