Дай някой безплатен плъгин за събиране на мейли или такъв, който се плаща еднократно, защото всичките, които гледах са с месечни или годишни абонаменти.
MailPoet NewslettersДай някой безплатен плъгин за събиране на мейли или такъв, който се плаща еднократно, защото всичките, които гледах са с месечни или годишни абонаменти.
Някакъв плъгин, който да обновява разширенията автоматично без да се занимавам аз ?
Невинаги е добра идея.Някакъв плъгин, който да обновява разширенията автоматично без да се занимавам аз ?
Сега търся добавка която в сайдбар който да показва категориите да ги показва по тяхна икона или имг.
Много не ми е ясно как става точно това, пробвах уж няколко които трябва да го правят но нищо не става..
и плъгин за времето, който автоматично засича локацията на посетителя.
Първите два ги бях пробвал, но те първо не ми се появяват в менюто widget...
И през тоя минах, нз аз ли нещо не разбирам толкова, но какъв им е смисъл като ще им задаваш локация, само аз ли ще си гледам сайтаТова ако си спомням правилно за времето
И през тоя минах, нз аз ли нещо не разбирам толкова, но какъв им е смисъл като ще им задаваш локация, само аз ли ще си гледам сайта
търся такъв, който автоматично да засича. всъщност намерих един такъв, но изглежда отвратително и няма никакви настройки
Търся плъгин, който да показва постове от категория, с големи картинки. 600x
Не мога да намеря такъв..