taxonomies" => array( "category" )
$query->set( 'post_type', array('my_custom_post_type','post') );
body {
-webkit-user-select: none;
-moz-user-select: none;
-ms-user-select: none;
user-select: none;
}
"идиотите" са си отделили от времето за да направят нещо което ти да ползваш безплатено...Дайте някой хубав безплатен плъгин за slider който да мога да му подам категории и то да взима последните n публикации които имат снимка да ги слага във слайдър с определен от мен размер и да ги върти на главната страница и съответно като се кликне да те праща към публикацията. По възможност да са по customizable. Това е супер тривиално нещо а само проблеми ми създава... Все не мога да случа на качествен плъгин.
Ползвах featured articles ама нещо го насраха. след последните ъпдейти.. И идиотите са направили нещо хубаво, уж да можеш да си правиш теми, ама или при мен не ще да работи или искат да си платиш, за да си качиш нова тема. А старите им едната работи другата не, малко като едитна и става някакво мазало. Явно са защитени по някакъв начин.
Преди ползвах Soliloquy обаче там трябва да си качвам ръчно снимката наново и да и слагам линк и заглавие, а това ме дразни.
пЪрвите 3 плъгина коитио излизат по търсене pros cons имат тази опция.Пичове тръся плъгин с който да мога бързо и директно в пост страницата да създавам такъв тип таблици:
Виж файлът 16048
Това може да го направиш и без плъгин, ако става въпрос за банер в статия или widget реклама. Прикачаш картинката и избираш опцията "Link to".Здравейте трябва ми добавка за добавяне на банер реклама да опростена(добавяш картинката+линка и готово)
Благодаря предварително
Това може да го направиш и без плъгин, ако става въпрос за банер в статия или widget реклама. Прикачаш картинката и избираш опцията "Link to".
Да това е вариант,но ми трябва да се показва отстрани примерно като каре примерно да е
Ако те разбирам правилно, имаш в предвид за widget реклама.
Влизаш в настройките на темата/widget/избираш позицията/добавяш text/ и пак по същия начин действаш както горе съм описал.
Здравейте,Ще ми препоръчате ли плъгин за GDPR? По възможност да е на български.
Благодаря предварително.