W Wiz New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 3 Декември 2009 #1 Здравейте, значи играя от скоро в Stars-a и ми се иска да поиграя с истинcки пари, но Визата ми е заета с Bet365 и в момента имам към 3$ в PayPal Ако има желаещи да ми пратят 3$ в Poker Stars ще им пратя 3$ в PayPal като Gift. Мерси предварително.
Здравейте, значи играя от скоро в Stars-a и ми се иска да поиграя с истинcки пари, но Визата ми е заета с Bet365 и в момента имам към 3$ в PayPal Ако има желаещи да ми пратят 3$ в Poker Stars ще им пратя 3$ в PayPal като Gift. Мерси предварително.
Fozzy Well-Known Member Рейтинг - 100% 123 0 0 3 Декември 2009 #2 От: Търся покер играч в Poker Stars И какъв е проблемът, че ти е заета Визата? Доколкото знам двата сайта нямат нищо общо.
От: Търся покер играч в Poker Stars И какъв е проблемът, че ти е заета Визата? Доколкото знам двата сайта нямат нищо общо.
Pesho1978 Well-Known Member Рейтинг - 100% 33 0 0 3 Декември 2009 #3 От: Търся покер играч в Poker Stars Няма как да депозира. Само че готин в старса имаше минимум на възможността за изпращане. Мисля че беше 10$ или нещо такова.
От: Търся покер играч в Poker Stars Няма как да депозира. Само че готин в старса имаше минимум на възможността за изпращане. Мисля че беше 10$ или нещо такова.
M Msecurity New Member Рейтинг - 50% 1 1 0 3 Декември 2009 #4 От: Търся покер играч в Poker Stars 10$ е минимума който трябва да вкараш в играта. Аз играя там
Kirev Active Member Рейтинг - 100% 23 0 0 3 Декември 2009 #5 От: Търся покер играч в Poker Stars MacTeP каза: Няма как да депозира. Само че готин в старса имаше минимум на възможността за изпращане. Мисля че беше 10$ или нещо такова. Увеличете... $0.10 са ми изпращали и няма проблем.
От: Търся покер играч в Poker Stars MacTeP каза: Няма как да депозира. Само че готин в старса имаше минимум на възможността за изпращане. Мисля че беше 10$ или нещо такова. Увеличете... $0.10 са ми изпращали и няма проблем.
W Wiz New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 3 Декември 2009 #6 От: Търся покер играч в Poker Stars Pra6tam 3$ kato gift po Paypal ako nqkoi e suglasen da mi prati chrez transfer money ot igrach na igrach.
От: Търся покер играч в Poker Stars Pra6tam 3$ kato gift po Paypal ako nqkoi e suglasen da mi prati chrez transfer money ot igrach na igrach.
M Msecurity New Member Рейтинг - 50% 1 1 0 4 Декември 2009 #7 От: Търся покер играч в Poker Stars Че то така става ли?!? От играч на играч да се изпращат?
interfena Member Рейтинг - 92.3% 12 1 0 4 Декември 2009 #8 От: Търся покер играч в Poker Stars Wiz каза: Pra6tam 3$ kato gift po Paypal ako nqkoi e suglasen da mi prati chrez transfer money ot igrach na igrach. Увеличете... 1 - Пиши на кирилица 2- става да с трансфер между играчите и 0.30 цента съм пращал аз сигурно може и по малко.....
От: Търся покер играч в Poker Stars Wiz каза: Pra6tam 3$ kato gift po Paypal ako nqkoi e suglasen da mi prati chrez transfer money ot igrach na igrach. Увеличете... 1 - Пиши на кирилица 2- става да с трансфер между играчите и 0.30 цента съм пращал аз сигурно може и по малко.....