Business abacus
New Member
От: От: Търся помощ за онлайн магазин ! На повече от 6 месеца, а няма посещения
Мисля че не ме разбираш…
Грешката не е в теб или сайта ти, проблемът ти е в това: Модела на Маслоу
По време на криза, хората променят начина си на мислене и начина на купуване.
За това, когато има икономическа и финансова криза, компаниите продаващи лук,с имат големи проблеми с продажбите.
Просто защото техните продукти са насочени към хората, които са в горния край на пирамидата.
А те също си променят мисленето, може да имат много пари, но ограничават покупките на луксозни стоки и вместо това купуват неща от долните етажи на пирамидата, като сигурност и пр…
Модела на Маслоу е основата за изграждане на алгоритми, чрез които може да се изчислят прецизно големината и платежоспособността на даден пазар..
В случая изчисленията показват че е пазара на луксозни стоки е сведен до минимум, и не се очаква скоро да се възстанови…
Иначе за сайта, продаваш едни от най-красивите продукти на света, а няма нито една свястна снимка, която да покаже тяхната красота…
От части съм съгласна, но и от части не. Хората, които си позволяват лукс и преди и сега си имат пари. От София съм принципно, в момента съм в чужбина, защото се опитвам да изкарам малко пари за да си възстановя бизнеса. Прави ми впечатление какви скъпи продукти и дрехи хората купуват, какви сметки плащат по ресторантите и заведенията не само в София. Наясно съм, че букетите, които предлагам са лукс за повечето хора, но винаги е имало богати и с много възможности и винаги ще има. Даже имам чувството, че богатите са станали още по богати, а ние останалите, още по-бедни но това може само да ме мотивира, не и колебае да опитвам да постигна резултатите от 2010-2012 след като знам, че грешката е при мен, в моята организация, или не предприемане на нищо и оставянето ми да се нося по течението.
Мисля че не ме разбираш…
Грешката не е в теб или сайта ти, проблемът ти е в това: Модела на Маслоу
По време на криза, хората променят начина си на мислене и начина на купуване.
За това, когато има икономическа и финансова криза, компаниите продаващи лук,с имат големи проблеми с продажбите.
Просто защото техните продукти са насочени към хората, които са в горния край на пирамидата.
А те също си променят мисленето, може да имат много пари, но ограничават покупките на луксозни стоки и вместо това купуват неща от долните етажи на пирамидата, като сигурност и пр…
Модела на Маслоу е основата за изграждане на алгоритми, чрез които може да се изчислят прецизно големината и платежоспособността на даден пазар..
В случая изчисленията показват че е пазара на луксозни стоки е сведен до минимум, и не се очаква скоро да се възстанови…
Иначе за сайта, продаваш едни от най-красивите продукти на света, а няма нито една свястна снимка, която да покаже тяхната красота…