От: Търся преводач с китайски език
Къде се месиш пък ти в теми от преди 9 дена бе? Ей затова сме на тоя хал в тази ШИБАНА държава. Защото обикаляте и търсите евтините БОКЛУЦИ вместо хубавата българска стока! Затова тук един познат държи оранжерия и продава ТОНОВЕ краставици 100% НАТУРАЛНИ в чужбина защото в България им били скъпи на ОЛИГОФРЕНИТЕ, а вие се тъпчете с гръцката смет и се мислите за велики, че пестите грошове.
Един познат си говорихме по бизнес и стана въпрос как се счупил един от камионите (грък е и гръцка е фирмата). Отиде и си го оправи в Гърция камиона за 20 000 - ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЕВРА, като в България го бяха оферирали за 6 хиляди. Знаете ли защо, цитирам: "За да сме добре, внасям всички възможни пари в държавата." А вие мишки насрани, търсете евтинийката и чакайте някой да ви оправи, ама ще ви оправи НА, ще ви оправи ОТЗАД! Ей затова ако стана политик и аз ще грабя като заклан, па ме псувайте мишоци.
Ей затова не една услуга съм купувал оттук. Много хора ги предупреждавам и казвам, абе ей пичове това го взимам по принцип за $5, ама ще го купя от теб за $15! Има хора, могат да го потвърдят.
Педераси сте всичките, никой в България не знае как се прави търговия и защото никой не знае, най-лесно му е да подбие цените. Оттам по-малка надценка + по-високи разходи = по-ниска печалба + изнасяне на паричния капитал извън държавата. Пък после мишоци политиците са ви виновни.
Ей и тука в България продавах услуга на над 500% надценка и печелех за един период няколкостотин дневно, НО бях уникален. После се появиха още няколко и започнаха да подбиват цените. Казах им абе пичове и аз съм добре, вие можете да вземете малко клиенти и вие ще сте добре. Закво аджеба да преебаваме пазара. Ама на, смъкнаха цените безобразно, стана 10% надценката, после 5%. И сега кво? Нито аз печеля и съм щастлив, нито Вие. И закво го направихте бе путки майни. Ебем ти и цената. И не само тук, не само услугите. Аре купи си един стол за 10лв, догодина още един за 10, подогодина още един за 10 и трупай на китайците или турците гушите, вместо да вземеш един качествен за 50 кинта и после 10 години да не го бараш. Ама на...
Ей затова НИКЕ ще те линчувам ако те видя. Марш пазарувай от индийците за 20% по-ниска цена и после ПЛЮЙ политиците защото все ни е виновен някой на нас.