V vivamedia Member Рейтинг - 0% 0 0 0 25 Март 2016 #1 Здравейте, търся човек, който може да превежда от английски на български език. Става въпрос за превод на новини и статии, предложения приемам на ЛС!
Здравейте, търся човек, който може да превежда от английски на български език. Става въпрос за превод на новини и статии, предложения приемам на ЛС!
xainov Well-Known Member Рейтинг - 100% 33 0 1 25 Март 2016 #2 От: Търся преводач! Имате оферта на ЛС.
Y Yordanka New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 25 Март 2016 #3 От: Търся преводач! Здравейте. Интересувам се от обявата. Нова съм и не мога да пиша на лични. Изпратете ми имейл, за да се свържа с Вас.
От: Търся преводач! Здравейте. Интересувам се от обявата. Нова съм и не мога да пиша на лични. Изпратете ми имейл, за да се свържа с Вас.
Y Yordanka New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 25 Март 2016 #4 От: Търся преводач! Не мога да пиша на лични. Изпратете ми e-mail адрес, за да Ви пусна оферта.
L lili Member Рейтинг - 100% 21 0 0 25 Март 2016 #5 От: Търся преводач! И аз проявявам интерес, ще очаквам да се свържете с мен на посочените контакти! Хубав ден!
От: Търся преводач! И аз проявявам интерес, ще очаквам да се свържете с мен на посочените контакти! Хубав ден!
S Svetulkata Pavlov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 25 Март 2016 #7 От: Търся преводач! Здравейте Проявявам наднормен интерес , бихте ли се свързали с мен , за да се уточним ? Поздрави !
От: Търся преводач! Здравейте Проявявам наднормен интерес , бихте ли се свързали с мен , за да се уточним ? Поздрави !
M Marijana Gavrilova New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 27 Март 2016 #8 От: Търся преводач! Здравейте. Ще може ли вашият e-mail?
S Svetulkata Pavlov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 27 Март 2016 #9 От: Търся преводач! Към мен ли се обръщате или към автора на обявата ?
A anniina New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 27 Март 2016 #11 От: Търся преводач! Здравейте! Проявявам голям интерес към обявата Ви, но не мога да Ви изпратя съобщение. Ще се радвам ако се свържете с мен на посочения e-mail адрес!
От: Търся преводач! Здравейте! Проявявам голям интерес към обявата Ви, но не мога да Ви изпратя съобщение. Ще се радвам ако се свържете с мен на посочения e-mail адрес!
B Bistra Stoimenova New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Март 2016 #12 От: Търся преводач! Здравейте, аз също се интересувам от обявата. Тъй като съм нова, не мога да Ви пиша, можете ли да ми пратите email?
От: Търся преводач! Здравейте, аз също се интересувам от обявата. Тъй като съм нова, не мога да Ви пиша, можете ли да ми пратите email?
S Svetulkata Pavlov New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Април 2016 #13 От: Търся преводач! Здравейте, аз също се интересувам от обявата. Нов съм , не мога да ви пиша, можете ли да ми пратите email? Поздрави !
От: Търся преводач! Здравейте, аз също се интересувам от обявата. Нов съм , не мога да ви пиша, можете ли да ми пратите email? Поздрави !
Ina Dimitrova Active Member Рейтинг - 100% 13 0 0 2 Април 2016 #14 От: Търся преводач! Писах на съответния потребител, но така и не получих нито отговор, нито подробности за работата.
От: Търся преводач! Писах на съответния потребител, но така и не получих нито отговор, нито подробности за работата.
roberta_milcheva New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 16 Юни 2016 #15 От: Търся преводач! Здравейте, интересувам се от обявата, но не мога да пиша на лични.