pst Member Рейтинг - 76.9% 10 3 0 5 Април 2014 #1 Търся програмист, който може да ми изработи скрипт като на един сайт 1:1. За повече информация, кой е сайта, както и оферти от Вас ми пишете ЛС. Технологии, които са използвани HTML&CSS/JAVASCRIPT/PHP
Търся програмист, който може да ми изработи скрипт като на един сайт 1:1. За повече информация, кой е сайта, както и оферти от Вас ми пишете ЛС. Технологии, които са използвани HTML&CSS/JAVASCRIPT/PHP
T testkiwi Well-Known Member Рейтинг - 100% 6 0 0 5 Април 2014 #2 От: Търся програмист да ми изработи скрипт е аз ще ти пиша?!? ти ми пиши копие на jetsetter.com съм/сме правил/и. ама ако е нещо такова си приготви солидна пачка. Поздрави
От: Търся програмист да ми изработи скрипт е аз ще ти пиша?!? ти ми пиши копие на jetsetter.com съм/сме правил/и. ама ако е нещо такова си приготви солидна пачка. Поздрави
pst Member Рейтинг - 76.9% 10 3 0 5 Април 2014 #3 От: Търся програмист да ми изработи скрипт testkiwi каза: е аз ще ти пиша?!? ти ми пиши копие на jetsetter.com съм/сме правил/и. ама ако е нещо такова си приготви солидна пачка. Поздрави Увеличете... писах ти
От: Търся програмист да ми изработи скрипт testkiwi каза: е аз ще ти пиша?!? ти ми пиши копие на jetsetter.com съм/сме правил/и. ама ако е нещо такова си приготви солидна пачка. Поздрави Увеличете... писах ти
P Plamen Plamenov Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Април 2014 #4 От: Търся програмист да ми изработи скрипт пиши и на мен
pst Member Рейтинг - 76.9% 10 3 0 5 Април 2014 #5 От: Търся програмист да ми изработи скрипт намерих човек