Търся програмист за изработка на "лесен" сайт... има demo

nemaime

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,

Търся програмист, който да може да ми изработи сайт, в който се задават въпроси и се пишат отговори, нищо друго. Засега бих желал сайта да има само базов дизайн, но да бъде напълно функциониращ, аз ще довърша дизайна и ще го направя по мой стил (имам малки познания в CSS). Само файловата структура на сайта ми е нужна. Хостинга + домейна са от мен. Искам да направя сайт като този:

http://ask.fm/MariiaBakalova

Колко евентуално ще ми струва ?

От: Търся програмист за изработка на "лесен" сайт... има demo

а ако си направиш труда да разровиш в нета, ще намериш и готови безплатни....

Дори Tumblr може да го прави това.

Приятели, наввякъде търсих и не намерих подобен скрипт. И аз си мислех, че ще намеря като се разтърся малко. :(

Благодаря ви за линковете. Но тези скриптове са за въпроси стил Yahoo Answers, където хора питат за помощ за разни проблеми.

Аз търся малко по различен скрипт, по-семпъл, като демото, което дадох по-горе (http://ask.fm/MariiaBakalova). Т.е, хора се регистрират и анонимни ги питат въпроси, от сорта на "Къде беше вчера" и тя отговаря. Регистрацията не е задължителна.

вероятно аз нещо пропускам, но какво ти пречи да сетнеш един уордпрес и в коментарите да си питат? Останалото е само и единствено оформление на темата

вероятно аз нещо пропускам, но какво ти пречи да сетнеш един уордпрес и в коментарите да си питат? Останалото е само и единствено оформление на темата

Липсва ми experience в тази област :( Можеби за теб изглежда лесно. :(

ами слагаш 2011

оставяш го по подразбиране и всеки от тия дето ще ги питат си има лична страница page

отдолу отваряш коментарите ,слагаш една проста капча на бг за да няма спам и това е

няма нужда да се логват, ако искаш може да ги караш но няма особен смисъл

този, който отговаря си се логва за да излиза като юзър

в страничката си може да си публикува каквото иска - статус, снимка и тн само дето трябва да си я трие при пускане на нова

това е възможно най-простият вариант за изпълнение на това, което виждам

ако си избереш по приятна за окото тема може да се получи съвсем прилично

WP е много лесен за употреба. Просто първото впечателние за него е лошо, особено за човек с нулеви познания по програмни езици, както беше случая с мен:). Максимум за един месец си навлезнал дълбоко в CMS-то и ще боравиш с него с лекота.
Какво ти трябва:
1. Английски език на средно ниво, колкото да разбираш за какво става на въпрос
2. Форумът на WP
3.Youtube клипове (зрителната информация е лесно смилаема)
4. Малко търпение
5. Малко практика

С WP можеш всичко да направиш - просто е въпрос на правилната ''хореография'' на плъгините:)

Има Wordpress тема на themeforest мисля беше, но немога да се сетя името ѝ сега. Нещо май Ask (логично) имаше.

Едит:
Ето няколко теми:
themeforest.net/item/instant-qa/full_screen_preview/92361
elegantthemes.com/preview/AskIt/
wp-answers.com/demo
templatic.com/demos/?theme=answers

• Like
Реакции: Brad

Ако ще е WordPress трябва въпросите да се задават под формата на постове, а отговорите - като коментари.

Ето пример за сайт, където може да се поства без регистрация. От там може да се изтегли плъгина.

Тук има дискусия по въпроса.

Горе