Програмист да прави дизайн? А дизайнер който да програмира нейскаш ли ?
На мен са ми правили. Между другото, аз доколкото разбрах, се търси направа на responsive дизайн. Явно ще се ползва същия, но просто трябва да се преправи, за да има мобилна версия.Къде ги тея програмисти дето прават дизайни бе младеж ? Прави разлика между програмиране,frontend и дизайн. И като ми поправяш лошата граматика неизглеждаш по-сериозен
Програмист да прави дизайн? А дизайнер който да програмира нейскаш ли ?
BravosНа мен са ми правили. Между другото, аз доколкото разбрах, се търси направа на responsive дизайн. Явно ще се ползва същия, но просто трябва да се преправи, за да има мобилна версия.
А за протокола мога да кажа, че аз не съм нито програмист, нито дизайнер, но съм правил дизайни на сайтове Може да са грозни, но все пак вършат работа.
Абсолютно не допълнителна работа за този, който е в час със същността на нещата. Давам ти пример само, виж този сайт - функционален е дори на 200x200px.Имаш ли идея какви резолюции искаш да поддържа сайта ти? Reponsive design е доста относително понятие, понеже има телефони с резолюция 320x600 и ако трябва и те да се поддържат си е допълнително работа.
Абсолютно не допълнителна работа за този, който е в час със същността на нещата. Давам ти пример само, виж този сайт - функционален е дори на 200x200px.
Без грешка дори - цък за визуализация