Търся програмист, който да ми помогне с изграждането на новинарски сайт с още няколко други добавки към него (интегрирането на галерия например).
Моите изисквания:
*Изграждане на сайта и техническата му подръжка.
*Да се започне работа по изграждането му възможно най-скоро.
Това което предлагам аз:
*15% от бъдещи печалби от проекта
*Проекта ще успее и приходи ще има още в първия месец, аудиторията вече я имам. Повече информация защо го гарантирам - на лично.
*След като наложим сайта на пазара (той ще бъде единствения такъв по този вид тематика) ще развием и една друга моя идея - и нея на лично. То ест можем да работим и за в бъдеще отново заедно.
Обявата може би не е добре написана, но за първи път правя такава. Повече информация давам на лично, ако имате въпроси конкретни ги задавайте в темата. Благодаря за отделеното внимание.
Моите изисквания:
*Изграждане на сайта и техническата му подръжка.
*Да се започне работа по изграждането му възможно най-скоро.
Това което предлагам аз:
*15% от бъдещи печалби от проекта
*Проекта ще успее и приходи ще има още в първия месец, аудиторията вече я имам. Повече информация защо го гарантирам - на лично.
*След като наложим сайта на пазара (той ще бъде единствения такъв по този вид тематика) ще развием и една друга моя идея - и нея на лично. То ест можем да работим и за в бъдеще отново заедно.
Обявата може би не е добре написана, но за първи път правя такава. Повече информация давам на лично, ако имате въпроси конкретни ги задавайте в темата. Благодаря за отделеното внимание.
Последно редактирано: