ziggy Member Рейтинг - 66.7% 4 2 0 2 Декември 2012 #1 Търся програмист с опит с Wordpress , а също и PhpBB форуми. За повече инфо - да си пишем на ЛС или на мейл ckassarov на gmail
Търся програмист с опит с Wordpress , а също и PhpBB форуми. За повече инфо - да си пишем на ЛС или на мейл ckassarov на gmail
CrAzY-MaST Well-Known Member Рейтинг - 85.7% 6 1 0 3 Декември 2012 #3 От: Търся програмист Аз съм човека за WP
R reconnect New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 6 Декември 2012 #5 От: Търся програмист Аз също се нуждая от програмист с познания по php за изработката на прост сайт, ако има такъв човек с свободно време и желание - нека ми пише! P.S Извинявам се на автора на темата, че му спамя, но не мога да публикувам теми, понежа нямам мнения!
От: Търся програмист Аз също се нуждая от програмист с познания по php за изработката на прост сайт, ако има такъв човек с свободно време и желание - нека ми пише! P.S Извинявам се на автора на темата, че му спамя, но не мога да публикувам теми, понежа нямам мнения!
S seastar New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 20 Януари 2013 #6 От: Търся програмист reconnect каза: Аз също се нуждая от програмист с познания по php за изработката на прост сайт, ако има такъв човек с свободно време и желание - нека ми пише! P.S Извинявам се на автора на темата, че му спамя, но не мога да публикувам теми, понежа нямам мнения! Увеличете... Внимателно с този потребител reconnect. Заплатил съм за акаунт във ФБ който все още не ми е предаден от негова страна поне до момента !
От: Търся програмист reconnect каза: Аз също се нуждая от програмист с познания по php за изработката на прост сайт, ако има такъв човек с свободно време и желание - нека ми пише! P.S Извинявам се на автора на темата, че му спамя, но не мога да публикувам теми, понежа нямам мнения! Увеличете... Внимателно с този потребител reconnect. Заплатил съм за акаунт във ФБ който все още не ми е предаден от негова страна поне до момента !