Хубаво е като се пускат подобни обяви да се спомене тематиката на сайта и да се опише какви функционалности (приблизително описани) се очакват. Споменава се и ако има специфики в изискванията като оптимизация за нещо конкретно (за скорост на извеждане на данните, за размер на данните, за по-слабо натоварване на CPU и/или RAM и т.н.).
Така написана обявата на мен лично не ми е интересна. Бая пъти попадах на нея, но все я прескачам, тъй като не ми изглежда интересна.
Когато предлагаш или търсиш нещо е важно обявата ти да изглежда достатъчно интригуващо за тези, които/каквито търсиш.
Това явно съм го пропуснал, но си много прав, че от тези неща се почва.а чак от разни специфики неам нужда - мене ме интересува само с пихипито ли ще трябва да си играя или ще се моря с джаба скрипта, цеесеса и всякви други "дреболии". за това всички програмери подминават
тъй като съм приел, че под "програмист" не се има предвид +дизайнер, макар често да го имат предвид.
Абе аз получих ЛС от автора на темата ама нещо схванах идеята на заданието,ако може да обясни пак ще супер
Абе аз получих ЛС от автора на темата ама нещо схванах идеята на заданието,ако може да обясни пак ще супер
Абе преди време като пуснах темата намерих един човек който ми направи желания от мен сайт,проблема е че съм му загубил кординатите,ако се познае моля да ми пише