monefff
Well-Known Member
Здравейте,
Търся ПРОДУКТ за отслабване, който да продавам през МОИ сайт и да генерирам продажби чрез него.
Нуждая се от:
- Добър иновативен продукт за отслабване
- Продукта да е на добра цена
- Добър процент комисионна
От мен ще получите следното:
- Изработка на сайт изцяло за продукта, който ще продаваме (сайта ще е хостнат при мен и ще е с мой домейн, а продукта ще е Ваш)
- Генериране на трафик към мои сайтове с достатъчно посещения, че да генерират продажби
- Реклама във фб на продукта към мои сайтове съответно продажби към Вас и мен.
Трябва ми човека да обработва поръчките, а аз ще му предоставя админ панел, където ще са всичките там. Той ще трябва да си прослуша клиента и съответно да му изпрати пратката.
Имам достатъчно трафик и интересни маркетингови стратегии за генериране трафик и съответно продажби.
Ако има желаещи пишете ми на ЛС.
Колкото по-бъзо започнем, толкова повече продажби ще генерираме.
Поздрави,
Симеон
Търся ПРОДУКТ за отслабване, който да продавам през МОИ сайт и да генерирам продажби чрез него.
Нуждая се от:
- Добър иновативен продукт за отслабване
- Продукта да е на добра цена
- Добър процент комисионна
От мен ще получите следното:
- Изработка на сайт изцяло за продукта, който ще продаваме (сайта ще е хостнат при мен и ще е с мой домейн, а продукта ще е Ваш)
- Генериране на трафик към мои сайтове с достатъчно посещения, че да генерират продажби
- Реклама във фб на продукта към мои сайтове съответно продажби към Вас и мен.
Трябва ми човека да обработва поръчките, а аз ще му предоставя админ панел, където ще са всичките там. Той ще трябва да си прослуша клиента и съответно да му изпрати пратката.
Имам достатъчно трафик и интересни маркетингови стратегии за генериране трафик и съответно продажби.
Ако има желаещи пишете ми на ЛС.
Колкото по-бъзо започнем, толкова повече продажби ще генерираме.
Поздрави,
Симеон