В това магистрално изречение обясняваш как си поправил една грешка като паралелно с това си създал доста други. От колегиалност няма да скролвам и цитирам изреченията преди това .Той така или иначе спомена, че работи с друг копирайтър на по-ниска цена, допуснатата грешка съм я поправил, а стилът се подобрява с практика, от тема до тема има разлика, някои са написани по-добре от други.
Да не се ровим в теми от 2015-та. И двамата (а и много други тук) знаем, че това не е така .И пак ще се повторя, че цената от 3 лева на 100 думи е била актуална преди 7 години. Това е лесно проверимо и в темите във форума на колегите, аз за разлика от тях съм представил публично какво съм правил досега.
100% съгласен. Абсолютно лично виждане и мнение.Твоето мнение не е обществено мнение, а лично мнение.
На всички е ясно, че конкуренцията е голяма и работата като се разпредели на всички копирайтъри е много далеч от 160 часа.
Иначе съм напълно съгласен, че ако има достатъчно статии за пълна заетост, тогава цената трябва да бъде по-ниска. Но клиентите, с които съм работил досега, не са предлагали такива обеми от работа.
На мен ми е предлагана работа на трудов договор като копирайтър от няколко компании базирана на моята автобиография и на двата блога
Тук не съм 100% сигурен дали изобщо има нужда от коментар...Това, че не съм имал опит като копирайтър през 2015-та година не променя този факт. Както и не дава основание за заяждане, защото информирането за цени и заплати не е задължително обвързано с предишен опит, а с проучване.
Цена от 3 лв. за 100 думи не отговаря на "солиден опит", а е минимална цена от човек, който подбива пазара и конкурентите си и разчита на големи обеми за да "компенсира" ниската цена. На такава цена работи Александра Христова, която е добре известна на форумадопуснатата грешка съм я поправил, а стилът се подобрява с практика
Здравейте,
Дължина на колана
Размерът на етикета на колана отговаря на обиколката на талията, за която се отнася. Например колан с размер 90-95 е подходящ за талия между 90 (см.) и 95 см. Задължително е да знаете обиколката на талията ви, за да си купите подходящия за вас колан.
Искам приказката и описанието левче срещу хиляди картини.Не вдянах.Сериозно нещо от Кунфуциий ли е?Всеки творец си обича творчеството и всяка майка рожбата. Предполагам знаеш приказката за лястовицата и гарвана .
И ако с 1 картина можеш да "кажеш" 1000 думи, то с 1 цифра, можеш да "опишеш" 1000 картини, особено когато става въпрос за цени, ползи и приходи.
Първото е българска народна приказка, така че отвори някоя детска книжка и ще я намериш. Не е като да не е известна. Ако си изкарал детство без таблет 100% ще я знаеш .Искам приказката и описанието левче срещу хиляди картини.Не вдянах.Сериозно нещо от Кунфуциий ли е?
Честно не я знаех.Намерих я. Аз си знам-Косето Босето-дай едно яйчице!Първото е българска народна приказка, така че отвори някоя детска книжка и ще я намериш. Не е като да не е известна. Ако си изкарал детство без таблет 100% ще я знаеш .
За второто и аз не "вдянах" какво искаш да кажеш, но нямам представа кой е измислил поговорката. Вероятно Паулу Куелю
Не бе човек, друга приказка е хахаха. Тази нямаше общо с темата на Филип Колов и примера, който дадох. Приказката е с 2 думи, че лястовицата помолила гаргата да занесе храна на детето й (на лястовицата), защото тя имала много работа (нали са работливи лястовиците, за разлика от гаргите хаха). Та гаргата питала "еми как да ти позная детето", на което й се отговорило "Много лесно. Моето дете е най-красивото в класа". И гаргата отишла и го дала на нейното си дете . Затова посочих примера с тази народна приказка. Всеки си обича труда и детето най-много.Честно не я знаех.Намерих я. Аз си знам-Косето Босето-дай едно яйчице!
Някога, преди много години, на брега на планинско езеро долетяла лястовица. Щом напълнила човчицата си с вода, тя се приготвила да излети отново. Една врана, следяща я отстрани, кацнала на клона на едно дърво и се зачудила:
- Защо толкова бързаш да отлетиш, щом си жадна и уморена
Лястовицата й отвърнала:
- Там, зад планините, жесток владетел нареди да хвърлят в огъня справедлив човек. Много искам да му помогна и да загася огъня.
Враната почнала високо да се смее:
- Как ти, такава малка лястовица, с малка човка, би могла да загасиш огромен огън?
Лястовицата отвърнала:
- Правя това, което е по силите ми, останалото е от Бога...
Напълнила човчицата с вода и отлетяла. Враната решила да погледа безумното дело на малката птичка и я последвала. Докато летели, враната шумно се подигравала на лястовицата, но изведнъж млъкнала, когато стигнали до целта. Тъмен облак бил надвиснал над огъня, но не дъждовен, а от хиляди и хиляди лястовички, кръжащи около мястото и нито един лъч не можел да проникне през тях. В следващия миг всяка лястовица отворила човката си, пълна с вода, и хиляди капки се устремили към огъня.
Огънят бил потушен, а човекът - спасен.
Да тази я знам.В училище я четяхме, но отдавна не бях я чувал.Ех времена.Не бе човек, друга приказка е хахаха. Тази нямаше общо с темата на Филип Колов и примера, който дадох. Приказката е с 2 думи, че лястовицата помолила гаргата да занесе храна на детето й (на лястовицата), защото тя имала много работа (нали са работливи лястовиците, за разлика от гаргите хаха). Та гаргата питала "еми как да ти позная детето", на което й се отговорило "Много лесно. Моето дете е най-красивото в класа". И гаргата отишла и го дала на нейното си дете . Затова посочих примера с тази народна приказка. Всеки си обича труда и детето най-много.
П.П. Май е добре да се самотерминирам и да алармирам Блинкито да ни изтрие последните няколко приказки, че правим офтопик на човека
Хубаво мислене, а и в подписа ти е един от любимите ми филми. Не е проблем да продължим, но нека е в отделна тема или на съобщенния. Нека не спамим темата на човека, въпреки че да си призная аз бях от първите, които я разводниха, но се обясних за причината .Да тази я знам.В училище я четяхме, но отдавна не бях я чувал.Ех времена.
Сякаш с лопата изринаха всичко от соца.Тогава бяхме конкурентни на запада.
Днеска със сина на един познат говоря.Викам му как върви даскалото-висшето.
Преподавателя ми по финанси ме учи с трикове, как да забогатеем, а той самия е с кредити.Смешно!
Както винаги съм казвал.Мойто средно живково образование се равнява на 4-ри сегашни висши.Но какво да се прави университетите трябва да пИчелят независимо дали дават знания!
Чакай сега.Мисля, че важно е заглавието на темата!И така я поддържаме на повърхността.Хубаво мислене, а и в подписа ти е един от любимите ми филми. Не е проблем да продължим, но нека е в отделна тема или на съобщенния. Нека не спамим темата на човека, въпреки че да си призная аз бях от първите, които я разводниха, но се обясних за причината .
Хайде още веднъж успех на автора на темата и нека Блинки ресетне нещата, ако прецени, че май стана множко спама (макар, че отчасти си заслужаваше) .