nokep Member Рейтинг - 100% 6 0 0 2 Ноември 2010 #41 От: Търся работа като freelance програмист Здравейте, може ли да се свържете с мен на скайп batneis мерси!
От: Търся работа като freelance програмист Здравейте, може ли да се свържете с мен на скайп batneis мерси!
Zu.ly Member Рейтинг - 100% 3 0 0 2 Ноември 2010 #42 От: Търся работа като freelance програмист Здравей, Аз също се интересувам от портфолио. Благодаря!
mbox7 Member Рейтинг - 100% 16 0 0 2 Ноември 2010 #43 От: Търся работа като freelance програмист @ nokep писах Ви в скайп. @ http://www.predpriemach.com/member.php?u=4958Zu.ly изпратих Ви ЛС с портфолио. http://www.predpriemach.com/member.php?u=4958
От: Търся работа като freelance програмист @ nokep писах Ви в скайп. @ http://www.predpriemach.com/member.php?u=4958Zu.ly изпратих Ви ЛС с портфолио. http://www.predpriemach.com/member.php?u=4958
J josecuervo New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Ноември 2010 #44 От: Търся работа като freelance програмист Здравейте, Интересувам се от вашите услуги, бихте ли ми изпратили скайп?
От: Търся работа като freelance програмист Здравейте, Интересувам се от вашите услуги, бихте ли ми изпратили скайп?
biaaro Well-Known Member Рейтинг - 100% 63 0 0 21 Ноември 2010 #45 От: Търся работа като freelance програмист Два - три проекта имам завършени с човека и съм много доволен от отзивчивостта и уменията му с програмните езици.
От: Търся работа като freelance програмист Два - три проекта имам завършени с човека и съм много доволен от отзивчивостта и уменията му с програмните езици.
SSTrader Member Рейтинг - 100% 5 0 0 21 Ноември 2010 #46 От: Търся работа като freelance програмист Колегата е уникален. Работих с него и мога да кажа, че освен уменията които притежава е и наистина доста отзивчив. Задовли всяка моя прищявка. Спокойно може да разчитате на него.
От: Търся работа като freelance програмист Колегата е уникален. Работих с него и мога да кажа, че освен уменията които притежава е и наистина доста отзивчив. Задовли всяка моя прищявка. Спокойно може да разчитате на него.
hasanson Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Ноември 2010 #47 От: Търся работа като freelance програмист Здравей, Аз също се интересувам от портфолио. Благодаря!
N NikolaiN New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Ноември 2010 #48 От: Търся работа като freelance програмист Здравей, имам конкретно питане, но форума не ми позволява все още да пратя ЛС.Може ли скайп?
От: Търся работа като freelance програмист Здравей, имам конкретно питане, но форума не ми позволява все още да пратя ЛС.Може ли скайп?
mbox7 Member Рейтинг - 100% 16 0 0 22 Ноември 2010 #49 От: Търся работа като freelance програмист @biaaro, @DrWinCezar мерси за хубавите мнения. @hasanson,имате ЛС. @NikolaiN, скайпа ми е s_gerrard_8-liverpool Последно редактирано: 22 Ноември 2010
От: Търся работа като freelance програмист @biaaro, @DrWinCezar мерси за хубавите мнения. @hasanson,имате ЛС. @NikolaiN, скайпа ми е s_gerrard_8-liverpool
xopacuo New Member Рейтинг - 100% 27 0 0 22 Ноември 2010 #50 От: Търся работа като freelance програмист Изключително съм доволен от качеството на предлаганите услуги.
От: Търся работа като freelance програмист Изключително съм доволен от качеството на предлаганите услуги.
mbox7 Member Рейтинг - 100% 16 0 0 24 Ноември 2010 #51 От: Търся работа като freelance програмист Здравейте, свободен съм да работя, ако някой проявява интерес.
От: Търся работа като freelance програмист Здравейте, свободен съм да работя, ако някой проявява интерес.
A aivo New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Декември 2010 #52 От: Търся работа като freelance програмист mbox7 Здр би ли си дал скайпа имам предложение за да го обсъдим
От: Търся работа като freelance програмист mbox7 Здр би ли си дал скайпа имам предложение за да го обсъдим
G gigibg New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Декември 2010 #53 От: Търся работа като freelance програмист Здрасти, имам няколко идеи около сайта ми, би ли ми дал скайп за да обсъдим нещата.
От: Търся работа като freelance програмист Здрасти, имам няколко идеи около сайта ми, би ли ми дал скайп за да обсъдим нещата.
hasanson Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Декември 2010 #54 От: Търся работа като freelance програмист Дай и на мен на лична!
style4real New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Декември 2010 #55 От: Търся работа като freelance програмист Mоля за портфолио/скайп на ЛС. Благодаря.
dalasweb Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 2 0 11 Март 2011 #56 От: Търся работа като freelance програмист И аз ще помоля за портфолио на ЛС.
B bell0w New Member Рейтинг - 0% 0 1 0 13 Март 2011 #57 От: Търся работа като freelance програмист И аз бих желал да ми покажете портфолио на ЛС.
mbox7 Member Рейтинг - 100% 16 0 0 4 Юни 2011 #58 От: Търся работа като freelance програмист Уп на темата.
archangelcho Active Member Рейтинг - 100% 26 0 0 5 Юни 2011 #59 От: Търся работа като freelance програмист И на мен портфолио, моля
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 5 Юни 2011 #60 От: Търся работа като freelance програмист abithecat каза: И на мен портфолио, моля Увеличете... Не ви ли писна, след като гледате 3 страници хубави мнения и отзиви, само ревете за скапаното портфолио, там ли са ви очите винаги?
От: Търся работа като freelance програмист abithecat каза: И на мен портфолио, моля Увеличете... Не ви ли писна, след като гледате 3 страници хубави мнения и отзиви, само ревете за скапаното портфолио, там ли са ви очите винаги?