D.Ivanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 7 0 0 11 Януари 2013 #1 Търся да разменя линкове със PR2 + сайтове.Сайтовете,на които ще бъдат сложени вашите линкове са сайтове за обяви PR2.Линковете ще бъдат поставени във footer-а. Последно редактирано: 21 Март 2013
Търся да разменя линкове със PR2 + сайтове.Сайтовете,на които ще бъдат сложени вашите линкове са сайтове за обяви PR2.Линковете ще бъдат поставени във footer-а.
darkenergy_ Active Member Рейтинг - 100% 116 0 0 18 Януари 2013 #2 От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. Здравей, моля прати ми предложението си на лично съобщение.
От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. Здравей, моля прати ми предложението си на лично съобщение.
T Toma Sokoloff New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 13 Март 2013 #3 От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. И аз така - моля за предложението на лично. Аз мога да предложа линкове от 3 различни сайта.
От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. И аз така - моля за предложението на лично. Аз мога да предложа линкове от 3 различни сайта.
D.Ivanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 7 0 0 15 Март 2013 #4 От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. Изпратих ви ЛС и на двамата колеги.
D.Ivanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 7 0 0 21 Март 2013 #5 От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. Благодаря на колегите,с които разменихме линкове,всичко е точно. Ако има още желаещи за размяна нека ме потърсят
От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. Благодаря на колегите,с които разменихме линкове,всичко е точно. Ако има още желаещи за размяна нека ме потърсят
Kill-op Active Member Рейтинг - 100% 1 0 0 23 Март 2013 #6 От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. На каква тематика са сайтовете?
D.Ivanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 7 0 0 23 Март 2013 #7 От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. Kill-op каза: На каква тематика са сайтовете? Увеличете... Сайтовете засега са само за безплатни обяви.
От: Търся размяна на линкове с PR2 + сайтове. Kill-op каза: На каква тематика са сайтовете? Увеличете... Сайтовете засега са само за безплатни обяви.