От: Търся сайт под наем ?!
Привет ,
За момента получих достатъчно оферти с едно момче вече се разбрах , с другите към които имам интерес утре ще се доразберем. Вече обявата е невалидна , аз лично съм доста учуден от големия интерес които се прояви получих над 5-6 ЛС-та с оферти =) Което е чудесно !
Към dalasweb - Хубавите домейни отдавна са регистрирани
Към redrum - Ще се опитам да ти обясня , несaм много добър в това ... , но се надявам да ме разбереш. Примерно моята цел в момента е да зема 3-4 сайта да им сложа баннерите на bet365 да ги пълна с контент 1 година и да и пускам линкове, след това си мисля че ще имам достатъчно хора събрани в аффилате че да мога да спра и да се прехвърля към друг вид / аффилате програми / сайтове/ и тн. а може и да греша.
Всичко става бързо и лесно така , аз не губя време да кyпyвам домейни , хостинги , да изработвам сайтове...
Плюс това така имам избор може да изпаднат сайтове с добри домейни които да се индексират много добре в google за ключовите думи... а енaче не може да си ги кyпиш за 12 $ защото те отдавна са заети....а , ако искаш да купиш сайт разработен той ще е цифра пари за това тук / дава / взима под наем е супер опция и за двете страни !
Това е моята гледна точка точно за този случай, ако има още нещо което ви интересува питайте ще се опитам да ви отговоря
С две думи искам да обясня че така , аз не губя време да си права сайтове , да се занимавам с хостинги , домейни , всичко става бързо и лесно.
А , ако аз си направя всичко след 1 година както си мисля реша да спра с този вид дейност и да се насоча към друга то ще трябва да продам сайтовете, но без аффилатето те няма да струват нищо.......
Специални поздрави за HaRRo