Сега е модерно да го научиш трюфели да търсиЗеми си куче да разхождаш.
Аз пък си търся време за убиване хаха, дай да се разменим.Търся си хоби, нещо интересно да убивам времето
та какви са вашите хобита, дайте мнения, пък може и нещо да си харесам за мен
много ми е детско товаКупи си RC car/drone/boat и карай (и поддържай). Ама е може да малко скъпо, като всяко хоби де.
Аз почнах да ходя на спорт и вечер да излизам да правя по 10К крачки.Търся си хоби, нещо интересно да убивам времето
та какви са вашите хобита, дайте мнения, пък може и нещо да си харесам за мен
Мен ми стана навик и вече сутрин си ходя на фитнес, а вечер крачки. Доста добре ми действа на психиката, че почнах да ставам роб на работата и изпушвам. Не е точно хоби, но на мен лично ми действа отпускащо.лятото ходих 3 месеца пеша на работа, около 10-15к крачки на ден и свалих 8 кг което ми дойде добре
Напротив, хоби си е. И то много добро. Дори бях доста зарибен преди време да гледам клипове, тактики, режими, добавки. Ако това не е ходи, не знам кое е.Мен ми стана навик и вече сутрин си ходя на фитнес, а вечер крачки. Доста добре ми действа на психиката, че почнах да ставам роб на работата и изпушвам. Не е точно хоби, но на мен лично ми действа отпускащо.
Да, може да се нарече и хоби. Преди да забременее жена ми стигахме до 15-18К и то без да си поставяме някакви топ цели. Имам разни приятели правят по 40к крачки, не ги знам после колко храна трябва да изядат, за да се възстановят адекватноНапротив, хоби си е. И то много добро. Дори бях доста зарибен преди време да гледам клипове, тактики, режими, добавки. Ако това не е ходи, не знам кое е.
Мисля и аз да върна това ходи, защото до това, което искам няма да се докопам скоро.
То туй бизнес може да станепо едно време се бях зарибил да правя поставки за вино от интересни пънове, хем ходиш из гората докато го намериш, хем после стават красиви подаръци
Виж файлът 26644
може, да, в базар и олкса има доста такива за продажба по 50-100 кинта парчетоТо туй бизнес може да стане
твоето е скъпо хоби, сега куцо кьораво и сакато продава монети на безбожни цени, а преди ги разменяхме за картинки от би битАз събирам монети. Княжески, царски, юбилейни. Много е яко.
За селяните може ли съотношение крачки/километри за някаква височина на индивида?Да, може да се нарече и хоби. Преди да забременее жена ми стигахме до 15-18К и то без да си поставяме някакви топ цели. Имам разни приятели правят по 40к крачки, не ги знам после колко храна трябва да изядат, за да се възстановят адекватно
1 крачка - 0,7 от метъраЗа селяните може ли съотношение крачки/километри за някаква височина на индивида?
Аз събирам от 35 години вече. Не откакто е модерно . Бях на кръжок по нумизматика. Та и аз съм разменял за картинки, за драхми, за източногермански пфениннги и т.н. Като детет ми бяха и най- силните и най- куците сделки. Интересно е!твоето е скъпо хоби, сега куцо кьораво и сакато продава монети на безбожни цени, а преди ги разменяхме за картинки от би бит