Това направо го зачеркни, ще те разкатават полицаите за няма нищо, а за 3 коцета за 2-3 лв те чака затвор, конфискация на имущество и глоба няколко К.Търси съкровища с металотърсач.
Баща ми бог да го прости беше пчелар. Имаше 42 кошера и поддържаше такава бройка. Аз и брат ми обаче не можахме да се организираме да ги гледаме и ги подарихме, на наш роднина. За мен това не е просто хоби, а доста сериозен ангажимент, особено ако са далеч от там където живееш постоянно (както беше в нашия случай). Разбирам и уважавам обаче любовта на хората към пчеларството.Homebrewing - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Кошер също не е лошо като идея, да не казвам уникално. С 5 до 10 кошера спокойно може да се справя човек и на всичкото отгоре хем ще ти е хоби, хем ще има мед за теб, фамилията и близки приятели. А щом работиш с дърво, може дори ти да си правиш голяма част от нещата. Обаче зарибиш ли се, става страшно Моите в момента са... да не реши някой, че се изхвърлям, но са трицифрено число. А всичко започна на шега...
Преди да стана IT професионално - 95 кг.... 16 години по-късно 124,5.... Два месеца по лекари и без бягане и колело, а само нерви - 103 кгСпорт, че да не станеш (ако вече не си) толуп като мен.
И под спорт се разбира нещо аматьорско - бягане, колоездене общо взето всичко което се упражнява навън.
Всяко зло за доброПреди да стана IT професионално - 95 кг.... 16 години по-късно 124,5.... Два месеца по лекари и без бягане и колело, а само нерви - 103 кг
...ако го дочака човек ....Всяко зло за добро
Аз знам, че тренираш и спортове, не си само на нерви. За момента аз ходя чат пат на фитнес и се опитвам да стане постоянно като едно време. Каквото мога да си открадна като време гледам да съм там. Може би това може да мине като хоби, защото си гледам някакви неща, чета, и определено изпълнявам.Преди да стана IT професионално - 95 кг.... 16 години по-късно 124,5.... Два месеца по лекари и без бягане и колело, а само нерви - 103 кг
Спряха ми всичко, в момента ходя само до стрелбището по веднъж седмично.....Аз знам, че тренираш и спортове, не си само на нерви. За момента аз ходя чат пат на фитнес и се опитвам да стане постоянно като едно време. Каквото мога да си открадна като време гледам да съм там. Може би това може да мине като хоби, защото си гледам някакви неща, чета, и определено изпълнявам.
Сори да го чуя. Мислех, че някои неща са ти позволени, но в малки количества, като за пейнтбола - без ограничение.Спряха ми всичко, в момента ходя само до стрелбището по веднъж седмично.....
Хахах, не е пейнтбол, а страйкбол.Сори да го чуя. Мислех, че някои неща са ти позволени, но в малки количества, като за пейнтбола - без ограничение.
Ако е вярно това то 10 000 крачки са 7 000 метра. Цели 7 километра!1 крачка - 0,7 от метъра
горе долу нещо такова на усет
Май на там вървят нещаталеко, леко...
Баси, чета ви хобита тука и осъзнавам, че остаряхме в тоя форум, ебаси.... Преди много години имаше подобна тема, тогава кой бокс (Банко май беше), кой борба, кой нещо друго, все от този род.... Към ден днешен, джогинг, ходене, колелеленце.... леко, леко...