по голяма простотия скоро не бяха писали тук )
какд а ти стане поръчител някой като после той ще плаща вместо тебе бре оптимист
това с кредита изобщо не е добро решение според мен.......ама ти си знаеш ..просто търся решение на проблема си.
За това се взима информация от ЦКР, останалото е празнословие.Да не говорим, че забава по кредит през живота си не съм имал.
Това показва лошо планиране на разходите.Просто обема на вноските стана прекалено голям и търся по-изгодното решение.
Това на чаша кафе ли става?Добре ще е да се запознаем, преди да кандидатстваме, да се проучим
шегувах се......
определено не на място
Защо ще кандидатствам за кредита, след като имам голяма заплата? - ами в гр. София без 1000 лв/месец в джоба как предлагаш да се оцелее 2 месеца? А кредитите към небанковите институции, които са общо 3, започват да ми бъркат в здравето вече, защото общата вноска наближава 500 лв/месец, което е 1/3 от заплатата ми.
2) Ще те помоля много добре да осмислиш, с какъв тон ти говоря аз и с какъв ми отговаряш ти? Имаш пълното право да изразиш мнението си по въпроса и да отбележиш рисковете, но да ме обвиняваш директно, че съм измамник и да ми говориш, все едно си Господ, няма да се получи пич?