Не го ли видиш, че не търси работа, а лафмохабет.Вискяре, вземи го да ти копа градината :twisted:
Абе кой си ти да определяш и съдиш кой става за предприемач и кой не бе изтърбушен мухъл?!! Я ни светни сега ти какъв заслужил ордена предприемач си бе. Сериозно - дай пример на тая мишка дет заслужавала да е парцал - изкажи подвизите си моля те.
То изобщо колко предприемача има тук..я има 5% я не.
Сега след турбо грандоманският ти пост ако пича спре да пише, аз ще те дебна до дупка и при всяка издънка и глупост която напишеш (което е 100% гаранция) ще ти скъсам гъзо съдросан, каквото и да ми струва
Ами защо беше тоя вой на бизнеса за повишаването на минималната заплата с 20 лв. - от 290 на 310 лв.? И се молят да не се вдига в малките градове и региони, защото щели да фалират. Велики предприемачи са да - не могат да платят 300 лв. заплата.
Да търговията е печеливш бизнес, но не помага с нищо за националната икономика. Няма ли производство, вноса надвишава ли износа нещата отиват на зле. Упражнявате се върху мене, но аз съм работил във фирма, която произвежда реална продукция и имахме добри пазари. Себестойността на продукцията ни беше прилична - евтини суровини и работна ръка. Единственно енергийните разходи товареха цената, но пак бяхме конкурентни. Точно затова с влизането в ЕС ни вдигнаха мерника и ни фалираха за отрицателно време. Казваш, че правителството не прави нищо? А защо - я колко допълнителни агенции и администрации направиха - държавните служители са над 700 000 души и постоянно растат. Познавам хора, които си продадоха бизнеса за топло местенце там. Прави се и инфраструктура, хотели, развлекателни комплекси и голф игрища. Това е за удобства на чужденците, защото те ще живеят тук след 50 - 60 години ( може и по-рано). Българите стареят, умират или емигрират, а раждаемостта намалява главоломно. Добре че са циганите ( или ромите ако предпочитате ) иначе съвсем няма да има деца ( или чавета ).
Изобщо не трябва да има минимална заплата. Трябва да се фиксира минимална часова ставка за отделните отрасли и толкова.
То стана късничко, но понеже каза корупция ще споделя нещо, на което се смях тази вечер. Някакъв германски министър на нещо си ( не го запомних ) дал интервю за България май в немска медия и споменал, че българските политици били безнадеждно корумпирани ( не е цитат ) . И след като новината се разпростряла в няколко немски телевизии, немеца се стреснал и написал опровержително писмо, в което възмутено обяснявал, че бил цитиран некоректно и думите му били извадени от контекста на разговора. Смях, смях. Наш Бойко е звъннал на кака Меркел и тя му е набила канчето на министърчето. И после излиза новина, че предстои да платим 7 милиона евро на Германия - връщаме им нещо си. Изобщо така са навързани нещата и толкова прозрачни станаха всичките сценарии.
Наш Бойко е звъннал на кака Меркел и тя му е набила канчето на министърчето. .