Здравейте,
работата, която мога да върша е писане на статии по блогове.
Ето как става, давате ми някаква статия от сайт и аз я пиша с изцяло мои думи.
Ето цените:
Няма значение от големината на текстовете. Пиша до 450 думи, колкото и да е голям цената е по 1,50 лева.
Важно: Пиша само на български.
Важно: Пиша текстове до 450 думи.
Ето още неща от мен. Предлагам и копиране/поставяне на статии по блогове и сайтове.
Ето цените:
Копиране на статия и поставяне= 0,02 лева на статия. Приемам по над 100 статии.
Копиране на статия, поставяне и добавяне на снимка= 0,03 лева на стати. Приемам по над 50 статии.
Също добавям клипчета във vBox7.com. Пращате ми линкове или аз сам избирам, свалям клипчетата, после ги качвам наново във вашия профил.
Цена на клипче: 0,15 лева. Приемам поръчки само над 10 клипа.
Работя само с PayPal и ePay.
Незнам как вървят цените, защото съм нов. Мисля, че цените, които съм обявил са нормални.
работата, която мога да върша е писане на статии по блогове.
Ето как става, давате ми някаква статия от сайт и аз я пиша с изцяло мои думи.
Ето цените:
Няма значение от големината на текстовете. Пиша до 450 думи, колкото и да е голям цената е по 1,50 лева.
Важно: Пиша само на български.
Важно: Пиша текстове до 450 думи.
Ето още неща от мен. Предлагам и копиране/поставяне на статии по блогове и сайтове.
Ето цените:
Копиране на статия и поставяне= 0,02 лева на статия. Приемам по над 100 статии.
Копиране на статия, поставяне и добавяне на снимка= 0,03 лева на стати. Приемам по над 50 статии.
Също добавям клипчета във vBox7.com. Пращате ми линкове или аз сам избирам, свалям клипчетата, после ги качвам наново във вашия профил.
Цена на клипче: 0,15 лева. Приемам поръчки само над 10 клипа.
Работя само с PayPal и ePay.
Незнам как вървят цените, защото съм нов. Мисля, че цените, които съм обявил са нормални.
Последно редактирано: