Lukas New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Март 2010 #1 Разбирам от php, MySQL, HTML, OnPage SEO средно напреднали познания по Photoshop
H hmm... New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Март 2010 #2 От: Търся си работа Обектното програмиране проблем ли е за теб? Покажи ми проект, имам нужда от човек с много добри знания по PHP.
От: Търся си работа Обектното програмиране проблем ли е за теб? Покажи ми проект, имам нужда от човек с много добри знания по PHP.
Lukas New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Март 2010 #3 От: Търся си работа последното което направих и все още си няма собственик autokrasi.bg/autocar/ п.с. Все още немога да пиша линкове
От: Търся си работа последното което направих и все още си няма собственик autokrasi.bg/autocar/ п.с. Все още немога да пиша линкове
Entrepreneur New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 9 Март 2010 #4 От: Търся си работа Последния ти проект е доста добър. Хмм - може и това да е точния човек за теб.
Lukas New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Март 2010 #5 От: Търся си работа Все още има какво дас е добави индивидуалните нужди Последно редактирано: 9 Март 2010