От: Търся си човек, който може да ми направи плъгин за WP
Тъй да се плюем по форумите не е добре ама ти почна
ФорумИТЕ? В множествено число?
"да се плюем" - я пак? Кой започна със наглия коментар? Не стига, че написа коментар, който не отговаря на истината - тоест е лъжа, ами и мен обвиняваш!
, само да добавя, че ти си несериозната и след като реши да почнем вече 3-ти сайт (първите 2 зарязани вече) как да не се откажа?
3-ти сайт? Наистина ли си вярваш на лъжите? :О
Аз доколкото си спомням имахме само 1 общ проект. Забавих се с 1 седмица, поради неотложни ангажименти. След това ти се развали компютъра и те нямаше 1 месец. След това се появи и заяви, че те мързи. Реших да те изчакам 1-2 седмици да ти мине мързела и да почнем работа. НО ти се отказа и то с аргумента, че ТОВА не е печелившо, не ти се занимава и имаш други 2 проекта за правене, които се заплащат - "трябва да се вадят пари". Това ти беше коментара.
П.П.: И между другото докато аз бях успешно оптимизирала сайта по едната ключова дума до втора страница от нищото по средно трудна дума, за която се борят един куп сайтове в тази ниша, ти не си беше довършил работата. Тоест, скрипта, който трябваше да върши "работата" допускаше грешки "бъгове" да ги нарека. Няколко пъти те помолих най-любезно да ги оправиш, за да върви работата нормално. А ти или не отговаряше или усукваше или така ми потъваха думите нанякъде в дискусията...
А след 2 дена, виждам същото НЕЩО, за което твърдеше, че не е печелившо и не ти се занимава, и за което АЗ ДАДОХ ИДЕЯТА качено на ТВОЙ домейн и работещо си НОРМАЛНО, но без "сложните" опции само... Това е разликата!!!
Кой си измисля тогава?!?
И още нещо!
Нито веднъж не ми писа в скайп - за подобни аргументи! НИТО веднъж. Явно държиш на публичността - тоест да споделяш във форума НЕВЕРНИ неща. Нима споделянето на лъжи във форума ти помага да ги приемеш за истина и да се убедиш сам, че си постъпил правилно? :О
И нищо не съм откраднал, толкова време го правех и сега да не го ползвам?
О, напротив! Открадна!
Когато говорихме за първи път - дори нямаше идея за ТОВА НЕЩО, което предложих, нито имаше идея как да се реализира. Не ти ли дадох съвети? Даже ти казах в какъв цвят трябва да е сайта, защото въздейства по еди-какъв си начин на потребителите - И ТОВА ОТКРАДНА. Дори ЦВЕТА. ДАЖЕ не си направи труда да смениш логото, което направих.
И това нещо го преглътнах! Можех ли да се оплаквам във форума, че си такъв и онакъв? И какъв щеше да е смисъла от хленчене?
Реших да подмина и както казах "кражбата" я преглътнах.
НО ТОЗИ ПОВЕЧЕ ОТ НАГЪЛ КОМЕНТАР
fifi тожа изобщо не е лесно, правил съм го и знам.А колкото до това да може да се добавят кои да са сайтове няма как, всеки си има различна XML структура и съдържание. Друг е въпроса ако успееш да се разбереш с всички за да ти дадат XML с желаната структура.
Колкото до агрегатора за 500 лева, логиката ти бяга , има теми за WP по 50 долара толкова ли струва направата им? Или си имат и лиценз за един сайт от порядъка на 2000 долара?
ми дойде малко в повече!
Да ми ръсиш теории, при положение, че за няма и седмица направи нещо подобно и другите опции отнеха повече време - такива, каквито аз НЕ ИСКАМ в плъгина... :Х
Не беше уместно.
И какъв си ти изобщо да ми държиш сметка за цени и срокове - КОИТО НЕ СЪМ ПОСТАВЯЛА, при положение, че не можеш да правиш плъгини за WP - или поне на мен каза, че не можеш...
-------------------------
П.П.3: Затова се дразня и отговорих по този начин на първия юзър. Някакви хора некомпетентни (не могат да свършат дадената работа) за конкретната задача, тръгват да ми казват колко е скъпо, трудоемко и отнемало време. Ще ми държат сметка и то за нещо, което НЕ СЪМ изричала. Откъде-накъде?
Ето на какво ми прилича тази тема (Ще дам пример с копирайтинга):
Решава някакъв клиент, пуска си тема, че му трябват статии по 300 думи, 100 процента уникалност.
Аз като копирайтър, например, знам, как се проверява и уникалността, и броя думи.
Обаче се появява някой екземпляр и коментира.
"Кви са тия изисквания уе? Как да проверя аз уникалността на тоя текст. Да няма да броя думите 1 по 1. Колко броя били... Знаеш ли колко е трудно да се преброят? 1 час писането, 1 час броенето на думите - двойно труд."
Та тука същата работа в тази тема... :Х
НИТО един "програмист" не каза:
На мен това, това и това не ми е ясно.
Има единствено коментари, че струвало скъпо, отнемало време, много били изискванията и неясни. КОЕ???? КОЕ Е НЕЯСНО?!?
--------------------------
Това е 17-ти коментар и от 17 коментара, аз не разбрах КОЕ НЕ Е ЯСНО от това, което искам?!?
КОЕ?