Развивам MVP за SAAS проект, по който работя от известно време насам. Има клиенти колкото да се плащат разходите, потвърждение като инфраструктурен proof of concept модел в много малък мащаб и без присъствие онлайн.
Търся си технически грамотен full stack дев за co-founder. Засега разпитвам основно приятели и познати.
Моите знания са в sysops, devops, sre, ci/cd, киберсигурност, quant анализи и др. Kоденето не е моето нещо и ми трябва някой, който да ми помага в тази част.
Трябва да се направи графичен интерфейс, който отговаря за управлението на различни функционалности.
Повече информация мога да дам извън форума.
Търся си технически грамотен full stack дев за co-founder. Засега разпитвам основно приятели и познати.
Моите знания са в sysops, devops, sre, ci/cd, киберсигурност, quant анализи и др. Kоденето не е моето нещо и ми трябва някой, който да ми помага в тази част.
Трябва да се направи графичен интерфейс, който отговаря за управлението на различни функционалности.
- Бекенда на Django за да използваме готовите библиотеки, но ако се намери някой, който е на "ти" с Go ще е перфектно.
- Фронтенда още не съм се спрял на нещо по-конкретно и засега ми е все тая.
Повече информация мога да дам извън форума.