Търся: Търся си Wordpress developer - проблем с готов сайт!

Blagovests

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, преди около година създадох сайт за фирмата си чрез Wordpress с Hostgator. Всичко си работеше до преди няколко дни, след това ми излезе съобщението ,,Error establishing a database connection''. Забелязах, че от време на време сайтът отново тръгваше, но зареждаше начална страница около 20 секунди и беше много бавен, а грешката се завръщаше отново. След дълги мой опити и четене в интернет пространството - проблемът е още на лице! При опит на разрешаване на проблемът, се появи и грешката ,,500 Internal Server Error'' и сайтът изцяло спря.
Затова реших, че трябва да си намеря човек, който е наясно в тази сфера и може да ми реши проблема и сайтът да заработи както преди с нормална скорост и без излизащи грешки. Бих се радвал, да си намеря човек, с който в дългосрочен план отново бихме работили при съпътстващи проблеми с този сайт.
 
1 година нямах проблеми със зареждането на сайта и всичко си работеше нормално .... до появата на ,,,Error establishing a database connection''.
 
1 година нямах проблеми със зареждането на сайта и всичко си работеше нормално .... до появата на ,,,Error establishing a database connection''.
Да, но сайта ти преди една година и сега е пораснал и си има други нужди. Покачилият се трафик също указва значение, особено ако не се вземат мерки за оптимизирането на системата от към кеш, зареждане и други настройки.
 

Горе